Amenajari case Amenajari Interioare

De vanzare: Apartament modern, amenajat in stil post Artdeco

Acest apartament a fost amenajat in maniera moderna post Artdeco, cu finisaje si materiale deosebite: usi de interior din sticla securizata, incalzire in pardoseala si finisaj microciment, zugraveli moderne lavabile Benjamin Moore, iar in bai s-au folosit marmura alba Tasos si obiecte sanitare Kludi si Grohe.

Zona de zi a fost recompartimentata prin deschiderea spatiului de bucatarie catre living. Toate corpurile de iluminat sunt exclusive, de la firme prestigioase. Bucataria este Rovere, utilata cu electrocasnice noi Samsung – plita, cuptor, frigider side by side si masina de spalat vase.

Zona de living este open space cu vedere panoramica si geamuri cu tamplarie tripan, pentru confort livingul este dotat cu un coltar din puf de gasca Divanissimi, semineu cu bioethanol si un tv de utlima generatie Samsung de 164cm cu surround.

Zona de dressing este utilata pe sistemul walk in cu trecere catre dormitorul matrimonial. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, pretul este negociabil si include un loc de parcare. La cerere se mai pot achizitiona de la dezvoltator locuri de parcare aditionale si boxa.

Acest apartament face parte din portofoliul Otho Estate

Related posts

Care este culoarea vedeta a anului 2011?

Adina Meyers

Alegerea unei tigai grill potrivita nevoilor tale

Adina Meyers

Stilul tropical – un stil potrivit pentru casa ta de vacanta

Adina Meyers