Practic

Mutați o canapea? Citiți mai întâi acest lucru

Canapeaua este probabil una dintre cele mai mari și mai utilizate piese de mobilier din casa. Din păcate, acest lucru îl poate face și unul dintre cele mai dificile lucruri de mișcat.

 

Dimensiunea simplă, formele incomode și colțurile greu de navigat de care va trebui să țineți cont (PIVOT!) Atunci când mutați o canapea, le pot transforma într-un proces mai complicat decât credeați inițial. Dar cu o mulțime de planificare (și un pic de matematică), procesul va merge mult mai ușor.

Pregătirea este cheia

Mutarea oricărui lucru este stresant. Dar atunci când vine vorba de mutarea unei piese de mobilier la fel de mari și greoaie ca o canapea, acest nivel de stres poate crește fără o planificare adecvată.

Este nevoie de niște matematică pentru a vedea dacă se va potrivi canapeaua.

Pentru a vă măsura corect canapeaua, mergeți de la brațul drept la brațul stâng, asigurându-vă că începeți de la cele mai îndepărtate capete (asta înseamnă să luați în considerare cea mai puternică parte căptușită a brațelor canapelei).

Apoi, va trebui să măsurați oriunde va merge canapeaua. Acest lucru ar putea însemna prin holuri, în jurul colțurilor, în case de scări și pe lifturi.

Trebuie să cunoașteți toate aceste dimensiuni. Dacă canapeaua va fi într-un lift în orice moment al mișcării va trebui să cunoașteți atât înălțimea, cât și lățimea liftului. Și dacă este posibil, luați în considerare mutarea în bucăți. Fiecare canapea comercială poate fi dezmembrată.

Pregătește-ți canapeaua pentru mișcare

După ce v-ați asigurat că piesa de mobilier se va potrivi oriunde trebuie, este timpul să o pregătiți fizic pentru mișcare.

Mai întâi să îndepărtați pernele și apoi răsturnați canapeaua pentru a deșuruba picioarele.

În cele din urmă, va trebui să îl înfășurați într-un material de protecție, cum ar fi folie termocontractabilă sau hârtie de ambalare. Înfășurarea acestuia va păstra țesătura în siguranță de mâinile murdare, precum și de orice resturi de pe podea.

 

Related posts

Si dormitoarele mai putin spatioase pot fi incapatoare

Adina Meyers

Arta organizării – soluţii practice pentru depozitarea jucăriilor

Adina Meyers

Zugrăvirea bucătăriei: cum procedezi și cât durează lucrarea

Adina Meyers