Practic

14 soluții deștepte pentru depozitare

Locuințele noastre pot deveni mult mai încăpătoare dacă reușim să identificăm acele soluții deștepte pentru depozitare. Rafturile, dulapurile cu sertare adânci, nișele transformate pot fi excelente spații pentru depozitare, dacă știi să speculezi spațiul cât mai bine.

Ideile prezentate în continuare îți vor dovedi că nu contează cât de mic este apartamentul în care locuiești, dacă ai destule spații pentru depozitare improvizate.

Spațiile pentru depozitare te ajută să menții ordinea

Într-o bucătărie unde se gătește intens, cu multe ingrediente și ustensile, ordinea și curățenia sunt esențiale. Mobilierul făcut pe comandă te va ajuta în acest sens. Cel din imaginea de mai sus, urmărește exact linia peretelui din bucătărie, de aceea nici nu ocupă așa de mult spațiu. Aici a fost speculat inclusiv colțul, care a devenit astfel un excelent spațiu pentru depozitare.

Baia perfect organizată

În orice baie, oricât de mică, vei găsi spațiu pentru câteva rafturi făcute pe comandă unde să poți depozita prosoapele și cosmeticele. Cel mai indicat este să optezi pentru dulapuri cu uși, pentru că așa vei ține praful departe de lucrurile tale. Dacă nu poți monta uși, atunci pune o perdea dintr-un material textil care să protejeze rafturile. 

Ordine în șifonier

Nu o să mai arunci cu hainele la întâmplare în șifonier dacă acesta este echipat cu accesorii pentru organizare și depozitare. Rafturile, umerașele, cutiile pentru pantofi, accesoriile pentru șosete, cravate și eșarfe sunt esențiale pentru un șifonier bine organizat și ordonat.

Nu uita de garaj

Pentru garaj sau pentru camera de la subsol unde ții echipamenele sportive, furtunul pentru udat grădina, sculele pentru reparații prin casă, accesoriile pentru picnic, etajerele din metal galvanizat sunt ideale. Pe un alt perete poți monta câteva polițe pentru lucrurile mai ușoare și pe care vrei să le ai la îndemână mereu. 

Vezi restul soluțiilor pentru depozitare în galeria foto atașată acestui articol.

Related posts

Combinarea culorilor în camera copilului: 5 sugestii – FOTO

Adina Meyers

Adio copilarie, salut adolescenta!

Adina Meyers

Sugestii pentru reamenajarea unei locuinte

Adina Meyers