Măsuțele de cafea, la fel ca și canapele confortabile, sunt un element de bază al camerei de zi. Deși oferă atât formă, cât și funcție, acestea din urmă tinde să le depășească pe cele dintâi în viața de zi cu zi, dând naștere la inele de cafea, firimituri și dezordine. Din fericire, blaturile de masă sunt un spațiu ușor de reîmprospătat.

Măsuța de cafea ar trebui să ridice aspectul și senzația camerei dvs.

Personalizați-o

 

Masuta de cafea este adesea punctul central al camerei de zi. Având în vedere centralitatea sa, ar trebui să fie amenajată într-un mod care nu numai să complimenteze restul camerei. Ci să rezoneze cu oamenii din casă. Este important să adăugați elemente personalizate la propria masă.

Incercati sa incorporati elemente care au o semnificatie personala.

Afișarea articolelor care au un sens pentru voi vă poate ajuta să spuneți o poveste despre cine sunteți. În plus, este o modalitate excelentă de a aprecia și de a vă bucura de articolele care „scot bucurie” în fiecare zi.

Acest lucru ar putea fi orice, de la cărțile tale preferate la o fotografie de familie până la o prețuită descoperire din piața de vechituri. De asemenea, nu poți să greșești, devenind ecologic. Gândiți-vă la un buchet strălucitor de flori sau la o suculentă sau două suculente cu întreținere redusă.

Aplica regula de trei

 

Deși nu există o regulă dificilă și rapidă pentru numărul de articole pe care ar trebui să le afișezi pe masă, prea multe lucruri pot părea aglomerate și pot împiedica funcționalitatea.

Pentru un aspect care nu este prea ocupat, Mei-Lin Young, de la Designs by Mei Selene, recomandă gruparea articolelor în grupuri de trei. „Obiectele mele pe care le pot folosi sunt un aranjament floral pentru a adăuga un strop de culoare, o lumânare, două până la trei cărți, un fel de obiect decorativ și o tavă, dacă doriți suplimentar”, spune ea.

Adaugati dimensiune

Cheia pentru o masă de cafea bună este o varietate vizuală. Care poate fi realizată prin includerea articolelor de diferite dimensiuni. În special obiectele înalte pot atrage privirea spre alte elemente decorative din cameră.

O modalitate este prin stratificarea articolelor.

De asemenea este recomandată și introducerea unui element textural în mix. Acest lucru vă va conferi greutate vizuală afișajului și un punct focal natural. Poate fi verdeață sau un mic obiect sculptat așezat deasupra obiectelor plate mai mari.

Related posts

Cum ne putem reconfigura apartamentul?

Adina Meyers

Idei clasice de decorare de Crăciun cu care e imposibil să dai greș

Adina Meyers

Cum poti folosi in casa ta panourile decorative obtinute prin taierea cu laser

Adina Meyers