LifeStyle

Multi V III de la LG AC Romania te invita sa-i testezi aptitudinile!

Tehnologia de varf la nivel mondial in domeniul eficientei energetice deschide o noua era in ceea ce priveste Noile Generatii de Sisteme de Climatizare.

Cu o instalare comoda, beneficii nenumarate si caracteristici ecologice imbatabile la nivel mondial, noul Multi V III de la LG reprezinta punctul culminant in climatizarea care protejeaza mediul.

Acest produs seteaza un nou standard in ceea ce priveste nivelul COP (coeficient de performanta) la 4.6, fiind cea mai clara unitate de a masura eficienta energetica in industria aerului conditionat. Instaland acest sistem avansat de climatizare, proprietarii cladirilor nu doar imbratiseaza o tehnologie, cu un impact mult mai mic asupra mediului inconjurator, dar beneficiaza si de facturi de energie semnificativ micsorate.

In timp ce sistemele conventionale de incalzire se pot confrunta ocazional cu scaderi masive de temperatura la interior, aferente perioadei dezghetarii unitatii exterioare, sistemul de incalzire continua al Multi V III mentine o temperatura interioara placuta chiar si in perioadele foarte reci. Mai mult, modul de operare „silentios pe timp de noapte” creeaza o atmosfera linistita si mult mai confortabila.

Noul produs din portofoliul LG AC Romania a fost lansat miercuri, 9 februarie, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Academia LG, in Bucuresti.

Related posts

Visul lui Sergiu Celibidache devine realitate si pentru tine!

Adina Meyers

Locuințele noi s-au scumpit în majoritatea statelor europene în 2019

Adina Meyers

Go Green in the City 2014 – solutii energetice pentru orase

Adina Meyers