Cei mai importanti factori care va vor ajuta sa luati decizia corecta sunt varsta si sexul copilului, dar si locatia camerei si spatiul disponibil. Si pentru a transforma camera copilului intr-un decor functional si in trend trebuie sa tineti cont de urmatoarele sfaturi.

Un strop de culoare

Intotdeauna in dormitorul copiilor se gasesc culorile roz si albastru. Ei bine! Vremurile s-au schimbat culori luminoase precum galben, verde, chiar si rosu isi gasesc locul in dormitorul celor mici.

Atunci cand alegeti vopseaua asigurati-va ca este pe baza de apa deoarece veti curata mult mai usor peretii. Folositi-va de tapet si culoare, combinandu-le puteti crea ceva special in dormitorul micutului..

Stil si lumina

Folositi lumini pentru a adauga stil camerei, dar si pentru ca acestea sunt foarte practice.

Lampile pentru podea sunt frumoase si pot fi plasate in apropierea zonei de joaca. Acestea se gasesc in toate formele, culorile, materialele si dimensiunile posibile si sunt convinsa ca veti gasi ceva frumos care sa completeze camera.

Podeaua

Siguranta trebuie sa fie primul lucru care se ia in considerare cand alegeti pardoseala pentru dormitorul copilului. Pastrati acest lucru in minte si optati pentru o pardoseala care sa nu fie alunecoasa.

Sunt ideale podelele din lemn si covoarele.

Mobilierul

Piesele de mobilier esentiale intr-o camera de copii sunt un pat, dulap, rafturi si in cazul in care este la scoala un birou si un tabel de studiu.

Alegeti din gama larga de produse disponibile in magazinele de specialitate, un mobilier de buna calitate. Nu uitati de colturi! Neaparat sa optati pentru un mobilier cu marginile rotunjite.

Acestea sunt doar cateva idei de baza, dar sunt sigura ca folosindu-va de ele si adaugand si propriile idei, cu siguranta camera copilului dumneavoastra va fi pe placul tuturor.

Related posts

Filtrul anti-magnetită prelungește durata de viață a centralei termice

Adina Meyers

3 sfaturi de stil pentru măsuța de cafea

Adina Meyers

Ai obosit sa-l adormi in brate? Apeleaza la cosulete pentru bebe!

Adina Meyers