Spatiul de depozitare in particular continua sa fie o tema importanta. Numeroase lucruri isi pot gasi locul in sala de baie, de la cearsafuri, prosoape, cosmetice si medicamente pana la produse pentru par si îngrijire corporala si chiar articole de sport. In acest scop, sunt disponibile numeroase solutii destepte, etalate în special la expozitia IMM de la Köln.

De exemplu, sertarele cu încrustatii fine favorizeaza pastrarea ordonata a lucrurilor si gasirea lor usoara. De asemenea, sertarele fara maner, care pot fi inchise sau deschise printr-o apasare usoara (chiar si a genunchiului), reprezinta un ajutor important în sala de baie.

Materialele utilizate în aceasta zona a casei reprezintã o formula castigatoare, datorata în special calitatii lor foarte bune, faptului ca sunt rezistente la abur, foarte fine si placute la atingere. Oglinzile sunt integrate in mobilier, potrivindu-se perfect cu echipamentul electric. Specialistii sunt de acord cu faptul ca lumina in sala de baie contribuie decisiv la crearea ambiantei si a emotiilor.

Aria destinata spalatului ramane „inima” salii de baie. Cada poate fi un element de sine statator sau poate fi integrata în perete, baia devenind astfel unul dintre cele mai tehnice spatii ale locuintei.

Related posts

22 de gradini interioare fabuloase asezate sub scarile din casa

Adina Meyers

19 piese de mobilier minimalist care vor fi intotdeauna in tendinte

Adina Meyers

Cum să faci reparaţii în casă repede şi uşor

Adina Meyers