Amenajare bucatarie Practic

Mobilier practic pentru baie

Spatiul de depozitare in particular continua sa fie o tema importanta. Numeroase lucruri isi pot gasi locul in sala de baie, de la cearsafuri, prosoape, cosmetice si medicamente pana la produse pentru par si îngrijire corporala si chiar articole de sport. In acest scop, sunt disponibile numeroase solutii destepte, etalate în special la expozitia IMM de la Köln.

De exemplu, sertarele cu încrustatii fine favorizeaza pastrarea ordonata a lucrurilor si gasirea lor usoara. De asemenea, sertarele fara maner, care pot fi inchise sau deschise printr-o apasare usoara (chiar si a genunchiului), reprezinta un ajutor important în sala de baie.

Materialele utilizate în aceasta zona a casei reprezintã o formula castigatoare, datorata în special calitatii lor foarte bune, faptului ca sunt rezistente la abur, foarte fine si placute la atingere. Oglinzile sunt integrate in mobilier, potrivindu-se perfect cu echipamentul electric. Specialistii sunt de acord cu faptul ca lumina in sala de baie contribuie decisiv la crearea ambiantei si a emotiilor.

Aria destinata spalatului ramane „inima” salii de baie. Cada poate fi un element de sine statator sau poate fi integrata în perete, baia devenind astfel unul dintre cele mai tehnice spatii ale locuintei.

Related posts

Cât te costă să reînnoieşti bucătăria?

Adina Meyers

Cele mai spațioase și frumoase băi

Adina Meyers

8 dormitoare decorate în stil modern

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe