Amenajari Interioare

Megamix de culori

La expozitia IMM, desfasurata la inceputul anului la Koln si recunoscuta ca fiind o adevarata Mecca a designului de interior, in special in ceea ce priveste mobilierul, s-a organizat un Trend Board format din 5 designeri cunoscuti care a identificat tendintele principale pentru interior pentru urmatoarea perioada de timp.

Iata-le:

1.Lemn, natura si tente calde („Tepee Culture„) considerat cel mai puternic curent de design pentru perioada urmatoare. Sunt incluse aici si piesele de mobilier realizate din materiale reciclate si neprelucrate, al caror design este deseori inspirat de formele naturale. Nuantele dominante sunt: rosu, verde si maro.

2. Plastic, elemente traditionale si verde albastru („Extra Much„) se caracterizeaza prin contraste precum si o anumita fluiditate. Fie ca este vorba de scaune, fotolii sau mese, aceste piese de mobilier sunt realizate din materiale plastice cu nuante stralucitoare neconventionale de verde albastru, verde crud, lavanda, portocaliu, cupru si aur.

3. Old Favourites in bej si maro („Re-Run Time„): piesele si formele traditionale revin in forta, fiind din ce in ce mai cautate, insa acum ele se prezinta intr-o lumina noua, chiar s-ar putea spune ca sunt… deghizate. Prognoza indica faptul ca noul trend va propune si alte contraste decât alb si negru. Acestea includ gri/bej in combinatie cu nuante de rosu si maro inchis.

Articole similare

Radiatorul electric cu halogen sau quartz – o solutie potrivita pentru incalzirea locuintei tale

Adina Meyers

Cum sa schimbati atmosfera cu ajutorul unui tapet nou

Adina Meyers

Scapa de aglomeratia de cabluri si aparate din casa. Afla cum sa integrezi discret tehnologia in locuinta ta

Adina Meyers