Amenajare dormitor Practic

Mobilier minim, functionalitate maxima

Pentru living s-a folosit negru ca si culoare de baza si mobilier ce poate fi recompus de la Ikea si Mobexpert. Dinning-ul se afla intre zona de acces in locuinta si zona de odihna. Pentru bucatarie s-a ales culoarea alba iar usile sunt pictate frontal. In zona de odihnã, am ales pentru unul dintre dormitoare o cromatica deschisa (preferata de obicei de persoanele tinere), iar pentru celalalt, nuante de ciocolata.
Pentru a crea senzatia de intimitate, peretii albi ai dormitoarelor au primit cate un accent de culoare. Mai exact, peretele din spatele tãbliei patului a fost finisat cu tapet, un element decorativ care incalzeste atmosfera, conferindu-i un aer romantic, foarte potrivit într-un spatiu de odihna.
In dormitoare am folosit draperii mai inchise la culoare, care sa contribuie la crearea unui cadru propice odihnei. Ideea de baza a fost creearea unei ambient cu mobila putina dar functionalitate maxima.

 

Related posts

Idei pentru gradina de apartament – plante agatate de pereti si tavane

Bianca Ion

Cum alegi plasa pentru terenul de fotbal?

Adina Meyers

Cum să-ţi faci un cadru de pat din paleţi

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe