Amenajari Interioare

Mobila RONEX, tradiţie şi eleganţă în casa ta

Modern şi contemporan, clasic şi elegant, mobilierul RONEX realizat din lemn masiv satisface cele mai exigente gusturi prin calitate şi design expresiv.

Beneficiind de utilaje moderne şi de măiestria unor meşteri tâmplari cu experienţă, RONEX produce mobilier atât în serie cât şi la comandă prin personalizare dimensională şi flexibilitate în finisaje.

Dacă te afli în căutare de mobilier din lemn masiv pentru dormitor, living sau dining de foarte bună calitate, acum este momentul să profiţi de reduceri semnificative la unele dintre cele mai populare colecţii din oferta RONEX.

Un pat din lemn masiv, un dulap sau o noptieră este o alegere ce conferă spaţiului un farmec aparte. Finisajele deosebite şi calitatea înaltă a lemnului utilizat asigură o lungă perioadă de utilizare, în stare foarte bună.

Piaţa de mobilă din lemn masiv pentru dormitor variază în funcţie de puterea de cumpărare a clienţilor, astfel că o dată cu creşterea nivelului de trai, consumatorii se orientează spre produse de mobilier de o mai bună calitate, precum cele din lemn masiv de stejar, nuc sau plop.

Colecţiile sunt diversificate, finisajele pot fi personalizate, dimensiunile sunt flexibile conform solicitărilor clienţilor, pentru ca mobila achiziţionată să se încadreze perfect în spaţiul destinat.

Mobilierul trebuie să fie reprezentativ pentru fiecare client în parte şi să evidenţieze în mod plăcut încăperea care i-a fost atribuită, astfel că prin produsele sale RONEX încearcă să acopere o gamă largă de stiluri de la modern până la cel rustic, antichizat.

Fabrica RONEX este situată în Bucureşti – Pantelimon, pe Şoseaua de centură a capitalei, respectiv strada Islazului nr. 5, judeţul Ilfov. În cadrul fabricii regăsiţi expuse multiple piese de mobilier din lemn masiv într-un showroom modern, deschis publicului de luni până vineri între orele 9-17.

Pentru mai multe informaţii despre produsele de mobilier din lemn masiv pentru dormitor, sufragerie/living, dining sau bucătărie, dimensiuni standard disponibile, preţuri şi alte modele vă invităm să accesaţi unul din site-urile www.ronexprod.ro sau www.ronexmag.ro

Related posts

Covorase profesionale pentru o cea mai buna prima impresie

Adina Meyers

4 tendințe de arhitectură rezidențială și amenajări care sunt aici să rămână

Adina Meyers

Mugur Kreiss la Home&Deco: cum a reuşit să îmbine fostul prezentator tv arhitectura cu designul interior

Adina Meyers