Amenajare bucatarie

Mobila bucatarie – ce trasaturi trebuie sa aiba aceasta pentru un spatiu personalizat

Mobila bucatarie – ce trasaturi trebuie sa aiba aceasta pentru un spatiu personalizat

Cand amenajezi sau reamenajezi o bucatarie, exista o multitudine de factori de care trebuie sa tii cont. In primul rand, mobilierul trebuie sa fie functional. Apoi trebuie sa te gandesti de ce aparatura electrocasnica ai nevoie si cum o vei incorpora in spatiul disponibil.

Trebuie sa mai iei in considerare si modul de pozitionare al mobilierului pentru a nu reduce din luminozitatea naturala a incaperii. ceste inconveniente se pot rezolva usor prin optarea pentru mobilier de bucatarie la comanda. O astfel de solutie este mult mai eficienta pentru ca in gandirea si conceperea mobilei, producatorii tin cont de dimensiunile spatiului, de electrocasnice, de culorile preferate sau de stilul dorit.

Etapele amenajarii unei bucatarii pentru a obtine un spatiu personalizat

Chiar si cel mai mic detaliu va fi analizat de cei care iti creaza mobila la comanda pentru ca tu sa fii multumit de rezultatul final.

Daca mergem dupa structura clasica in procesul de amenajare al unei bucatarii, vom obtine la final un spatiu simplu, care nu va fi cu nimic diferit de multe altele: aceeasi mobila, acelasi stil, acelasi mod de aranjare. Dar o bucatarie trebuie sa corespunda extrem de mult necesitatilor pe care o persoana le are in privinta aceslui spatiu. O bucatarie trebuie sa fie confortabila, functionala, insa aceste elemente trebuie definite de cel care va utiliza acea bucatarie.

Astfel, cand alegi un mobilier de bucatarie la comanda, asigura-te ca indeplinesti cateva etape esentiale pentru ca bucataria ta sa fie personalizata.

Incepe cu elementele esentiale, si anume vrei cuptor electric sau cuptor pe gaz? Vrei sa implementezi o hota sau te vei lipsi de ea? Vrei o plita clasica sau una mult mai avansata din perspectiva tehnologiei? Stabilirea acestor elemente este importanta pentru ca ulterior sa te poti orienta spre structura mobilierului si forma acestuia.

Apoi, identifica ce stil vrei sa aiba bucataria. Pentru o continuitate la nivel de intreaga locuinta este recomandat sa te indrepti spre un stil asemanator modului in  care ai decorat si celelate incaperi. Poti opta intre stilul rustic, cel vintage, stilul scandinav, care de altfel se remarca prin luminozitate sau un stil cu multe elemente moderne si de ultima generatie.

Mobilierul de bucatarie – trasaturi esentiale

Orice mobilier de bucatarie, fie ca vorbim despre mobilier de bucatarie la comanda sau nu trebuie sa fie functional si sa fie dotat cu multe spatii de depozitare. In bucatarii nu prea se recomanda mobila masiva sau care emana un efect de “greu” pentru ca acest tip de mobilier tinde sa suprime aspectul ordonat si aerisit pe care o astfel de incapere trebuie sa il detina.

Corpurile suspendate de bucatarie trebuie sa fie pozitionate la o inaltime corespunzatoare fata de blat. Regula este de 60 de centimentri, dar aceasta nu trebuie sa fie tot timpul respectata, pentru ca altfel cum am mai vorbi despre o bucatarie personalizata?

Cand alegi blatul de bucatarie alege un material cu un aspect vizual placut, dar care in acelasi timp sa iti placa si tie. Acesta este si marele avantaj la realizarea unui mobilier de bucatarie la comanda pentru ca imaginata ta este pusa la contributie, iar rezultatul final este implementarea a ceea ce tu iti doresti pentru bucataria ta. Exista optiuni intre granit, marmura, beton, lemn masiv sau blat laminat.

Si poate cel mai important aspect in alegerea mobilierului de bucatarie, este sa iti faci temele si sa te informezi despre producatori si despre calitatea lucrarilor lor. Nu este nimic mai important decat a investi inteligent si de a obtine rezultate spectaculoase. MyKitchen.ro este ajutorul tau in conceperea unor bucatarii moderne si utilate in mod corespunzator. Iti ofera mobilier de bucatarie la comanda creat de mesterii italieni, renumiti pentru stilul lor unic pe care il abordeaza.

Date contact:

Email: info@mykitchen.ro

Tel: 0749032522/ 0740315295

Related posts

5 chiuvete de bucatarie din granit compozit pe care le vei adora

Adina Meyers

O baie cu sclipiri metalice

Adina Meyers

Despre cum eliminam mirosurile neplacute din interiorul aparatelor frigorifice

Adina Meyers