România nu este cunoscută pentru apartamentele sale spațioase. Așa că fiecare metru trebuie valorificat la maximum.

Băile și bucătăriile sunt în special o provocare. Având în vedere că acestea trebuie să ofere atât loc, cât și funcționalitate. În cazul bucătăriilor, anumite dotări sunt esențiale. Dacă lipsa spațiului îți cauzează bătăi de cap, nu te teme – avem electrocasnicele potrivite pentru tine.

Cuptorul

Regula de bază este să alegi electrocasnice care îndeplinesc mai multe funcții. Primul exemplu din bucătărie este cuptorul. Acesta poate exista în trei variante. Însă cei fără spațiu vor aprecia produsul care le oferă atât un cuptor convențional, un cuptor cu microunde și un grătar electric într-un singur produs.

Pe lângă avantajul spațiului, acest tip de produs poate fi folosit și pentru a găti singur o masă completă. Este dacă te afli într-un spațiu restricționat sau chiar în deplasare, într-o rulotă.

Plita

Dacă nu ești tipul care să gătească la cuptor și dacă nu ai spațiu pentru un aragaz complet. Poți alege un model mai mic de plită. Acest aparat portabil cu unul sau două arzătoare electrice poate fi așezat pe blatul bucătăriei.

Vei putea în continuare să controlați căldura. Și, de obicei, unul dintre arzătoare este mai mare și mai puternic decât celălalt. Puterea este suficientă încât să poți fierbe și prăji la fel cum ai face-o cu o plită standard. Aceste plite sunt excelente pentru rulote și case mobile, deoarece sunt ușoare și simplu de transportat.

Cuptor cu microunde

Microundele obișnuite individuale sunt grozave pentru o gamă largă de utilizări, deoarece de obicei dispun de comenzi pentru a regla temperatura, timpul și greutatea.

 

Deși sunt adesea utilizate împreună cu cuptoare de dimensiuni mari. Ele pot fi folosite și pentru a găti singure o masă completă. Sunt ideale dacă vă aflați într-un spațiu restricționat, de exemplu într-o rulotă sau un apartament mic.

Grătar electric

Modelele de ultimă generație de cuptor cu microunde oferă adesea o funcție de gratar electric care vă permite să obțineți un finisaj crocant. Spre deosebire de microundele standard, aceste modele pot rumeni mâncarea. Ceea ce le face o opțiune excelentă de economisire a spațiului. În comparație cu un cuptor clasic cu grătar. Modelele încorporate sunt ideale pentru bucătăriile mai mici, unde spațiul este mai strâns.

Grătarul de aragaz

Uneori nu ai nevoie de electrocasnice suplimentare pentru a obține preparatele pe care ți le dorești. Dacă spațiul te limitează iar cuptorul nu are funcție de grătar sau nu ai un grătar electric, aragazul sau plita îți poate veni în ajutor cu un accesoriu ușor de utilizat.

Grătarul de aragaz este incredibil de convenabil, întrucât este un simplu obiect metalic, ce nu are nevoie de pregătiri anterioare, nu scoate fum și este capabil să ofere un gust cu adevărat special.

O parte din baie, în bucătărie

Dacă baia este insuficient de mică pentru a ține o mașină de spălat, bucătăria este cel mai indicat loc de a o instala. Unele apartamente nu dispun nici de balcon, așa că vei fi pus în fața unei decizii: fie îți întinzi lucrurile prin casă, fie apelezi la un uscător.

Cum spațiul este insuficient pentru două electrocasnice separate, mașina de spălat cu uscător este cea mai bună variantă. Trebuie să reții că, în cazul în care ai mai mult spațiu la dispoziție. un astfel de electrocasnic nu este cel mai indicat. Majoritatea mașinilor de spălat cu uscător sunt capabile să usuce de aproximativ de două ori mai puține haine decât capacitatea de spălare.

Însă, în cazul în care spațiul nu îți dă voie mai mult. mașina de spălat cu uscător este cea mai bună soluție pentru tine și familia ta.

În cele din urmă, tot ce îți trebuie este o doză de creativitate. Un plan bine făcut și suficient timp cât să te documentezi cu privire la toate produsele de care ai nevoie în bucătăria ta. Recomandarea noastră este să consulți cât mai atent lista pe care ți-o faci. Întrucât sunt șanse destul de mari ca toate lucrurile pe care le-ai scris să nu fie neapărat necesare.

Related posts

Sali de baie „verzi”

Adina Meyers

E simplu să economisești și să protejezi Planeta  prin campania Save with Franke

Adina Meyers

6 metode de a scapa de mirosul neplacut din bucatarie

Adina Meyers