LifeStyle

Mirosul cafelei te poate trezi mai repede decât gustul ei. Dar mirosul casei tale?

Imaginează-ți că stai întins/ă pe un șezlong, pe o plajă pustie și sălbatică, înconjurată doar de nisip, apă și vegetația plajei. Dintr-o dată, soarele se ascunde în nori, vântul se întețește iar valurile înspumate se agită nervos, plesnind țărmul și mușcând din nisipul ud. Ce simți chiar acum? Îți simți nările inundate de un miros de mare? Simți aroma sărată a valurilor cum ajunge la tine și aproape că poți să o guști?

Cu toții ne ducem cu gândul la clipe din copilărie când simțim miros de scorțișoară sau nucă rumenită. Adierea caldă a primăverii te poate propulsa într-o secundă în momentul unei prime întâlniri intr-un parc. Asta deoarece receptorii din organismul nostru creează legături în centrul emoțional al creierului, astfel încât o simplă aromă să ne poarte pe aripile nostalgiei.

Vezi tu, mirosul nu este doar un simț pentru noi, oamenii. Este un generator de amintiri şi, în același timp, aproape o super-putere pe care noi oamenii o deținem. Apropos, ştiai că există aproape 110.000 mirosuri în natură, dar un adult percepe doar până la 200?

Astăzi vei învăța că până și mirosurile casei tale pot spune o poveste plină de confort și, de ce nu, tandrețe. De la detergentul de rufe pe care îl folosești și până la odorizantul pentru cameră și țesături. Dacă alegi un detergent lichid concentrat, cu o putere mare de curățare și o mireasmă mereu proaspătă, cum este Asevi Rosa Mosqueta (3L), rufele tale vor continua să poarte aroma fresh chiar și după ce se odihnesc pe rafturile din șifonier. În plus, pentru că Asevi Rosa Mosqueta are o eficiență sporită împotriva petelor, vei putea să porți iar şi iar tricoul acela preferat care-ți amintește de vacanța la mare, dar care mereu ‚mănâncă’ cu tine la masă.

Dacă vrei ca cei dragi să distingă clar amintirea lui ”acasă”, tebuie să-i creezi casei tale o personalitate. Asta nu ține doar de amenajarea interioară, ci şi de mirosul casei tale. Cu odorizantul pentru țesături Asevi Brisa, parfumul casei tale ar putea fi distins, ca un buchet rafinat de note florale cu o aromă suavă de chihlimbar. Unde mai pui faptul că Asevi Brisa rezistă mai mult de 12 ore pe țesăturile pe care a fost pulverizat.

Construiește-ţi până în cel mai mic detaliu un cămin cu personalitate. Lasă mirosurile bune să-ți inunde și casa, nu doar să-ți bântuie prin amintiri!

Related posts

Stiai care este obiectul de mobilier plin de bacterii pe care il credeai curat? Iata cum sa-l igienizezi corect

Adina Meyers

Campanie publicitara outdoor

Adina Meyers

Cum să purificăm apa de băut

Adina Meyers