LifeStyle

Criolipoliza CoolTech® – cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată

Stilul de viață haotic, tradus printr-o alimentație nesănătoasă, foarte puțină mișcare și un nivel ridicat de stres, își poate lăsa amprenta asupra corpului nostru.

Ținând sub control factorii care ne influențează greutatea, putem să reducem numărul de kilograme, însă unele zone ale trupului nu vor dori să capete forma dorită și ne pot influența considerabil starea de bine.

Criolipoliza – definiție și avantaje

Criolipoliza este o procedură non invazivă de slăbire localizată și este utilizată cu succes în clinicile europene, bucurându-se de mare succes atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților.

Aceasta presupune răcirea în mod gradat a temperaturii la nivelul subcutanat al grăsimii, până în jurul valorii de -12 grade, după caz. Temperaturile extrem de scăzute distrug grăsimea, fără să afecteze pielea sau mușchii, urmând ca aceasta să fie eliminată apoi în mod natural de către organism.

Dintre avantajele tratamentului prin criolipoliză se pot menționa:

– poate trata două zone mari ale corpului, unde se găsește exces de grăsime, în doar o ședință;

– rezultatele sunt vizibile în scurt timp;

– nu este absolut deloc dureros;

– nu necesită o perioadă de recuperare, activitățile zilnice putându-se desfășura apoi în mod normal;

– este mai blând față de liposucție;

– oferă rezultate remarcabile în ceea ce privește eliminarea țesutului gras de pe zone mai greu de modelat ale corpului.

Criolipoliza CoolTech® – un tratament ce reduce eficient țesutul adipos localizat

Procedura de criolipoliză CoolTech® este, în momentul de față, cel mai eficient tratament non-invaziv de slăbire localizată. Utilizând un sistem de răcire controlat, încorporat într-un sistem de vacuum, aparatul CoolTech® distruge prin înghețare celulele de grăsime, fără dureri și fără a răni stratul superior al pielii.

După doar un tratament, stratul de grăsime este redus cu până la 25%, rezultatele fiind vizibile în două săptămâni de la prima ședință.

Tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză presupune:

– efectul de vacuum al aparatului CoolTech® reține doar grăsimea în exces, protejând restul țesutului;

– vacuumul încetinește circulația din zona în care este utilizat;

– țesutul gras intră în contact cu plăcuțele de răcire, acestea răcind treptat până se ajunge la temperatura programată;

– tratamentul durează până la 60 de minute, grăsimea fiind eliminată apoi treptat, printr-un proces metabolic natural.

Zonele vizate de criolipoliză sunt: abdomenul, șoldurile, coapsele, picioarele, fesele și genunchii. Criolipoliza CoolTech® oferă rezultate remarcabile chiar și în zona abdomenului, unde grăsimea tinde adesea să dispară mult mai greu.

Important! Acest tratament nu este recomandat persoanelor care suferă din cauza venelor varicoase sau celor care au anumite afecțiuni ale pielii cum ar fi dermatitele, psoriazisul sau leziuni cutanate. De asemenea, este necesar de luat în calcul faptul că rezultatele pot varia semnificativ de la un caz la altul, în funcție de sex, vârstă, istoric familial, stil de viață și rata metabolică bazală.

Criolipoliza CoolTech® – unde se poate realiza și cât costă

Tratamentul de slăbire localizată prin criolipoliză se realizează, de regulă, în cadrul unei clinici specializate în astfel de proceduri, de către specialiști cu experiență în domeniu.

Prețul poate varia astfel în funcție de locația aleasă, de experiența celui care va realiza procedura, de aparatura utilizată și de numărul de ședințe dorite.

Clinica Yiara știe că un trup armonios și un chip luminos aduce echilibru. De aceea, pune la dispoziție o gamă largă de servicii menite să aducă zâmbete – tratamente faciale, tratamente corporale, epilare definitivă, tratamente laser etc.

În ceea ce privește eliminarea țesutului adipos din anumite zone ale corpului, clienții au la dispoziție tehnologia CoolTech®. Tratamentul este efectuat cu ajutorul unui aparat care răcește până la -8 grade Celsius în mai puțin de un minut, fiind singurul de acest gen care garantează rezultate excelente în zonele mai dificile.

Dacă în mod normal, prețul unui tratament prin criolipoliza poate ajunge și până la 4000 de lei/6 ședințe, la Yiara costul este de doar 1800 de lei pentru același număr de ședințe.

Toate tratamentele efectuate în cadrul clinicii sunt recomandate de un terapeut cu experiență și sunt personalizate conform cerințelor individuale, astfel încât investiția să fie cea mai bună.

În concluzie, modul în care arătăm nu doar că poate spune multe despre noi celor din jur, ci ne face să fim mai mult sau mai puțin încrezători în propriile puteri. Astfel, este deosebit de important să acordăm atenție tuturor factorilor care ar putea să îl influențeze și să oferim corpului toată atenția și grija de care are nevoie.

Related posts

Idei de amenajare interioară de la arhitecții din „Visuri la cheie”

Adina Meyers

Prezentarea noului sediu al Ambasadei SUA– un exemplu de constructie verde

Adina Meyers

„Nu ma uita” la Romanian Design Week

Adina Meyers