LifeStyle

Miele prezinta noua gama de masini de spalat W 1909 WPS LiquidWash

Sistemul LiquidWash este prevazut cu un singur recipient pentru detergent, fapt ce determina o mai mare usurinta a folosirii. Alte doua avantaje prin care se evidentiaza W 1909 WPS Liquid Wash sunt masurarea si utilizarea cantitatii optime de detergent, aducand o economie de 30% din cantitatea folosita.

Astfel, chiar daca este adaugata o cantitate mai mare de detergent, sistemul asigura folosirea cantitatii necesare pentru protejarea hainelor. Cantitatea de detergent este stabilita în mod inteligent, luand în considerare duritatea apei, gradul de murdarie a hainelor si cantitatea de rufe din masina de spalat.

Producatorul german, inventatorul primei masini de spalat din lume, în anul 1901, îsi mentine si prin gama de masini de spalat W 1909 WPS LiquidWash misiunea de a inova constant acest segment de produse.

Noua masina de spalat Miele are o viteza de rotatie cuprinsa între 400 si 1.600 rpm (rotatii pe minut), face parte din clasa energetica A+++  si poate fi programata sa lanseze programul de spalare la 24 de ore de la setare. În plus, modelul este prevazut cu un sistem anti-pete si ofera sfaturi pentru maximizarea rezultatelor.

Utilizatorul poate alege cel mult trei pete dintr-o lista de 22, iar masina de spalat va actiona în modul special prevazut pentru a le elimina. Mai mult, noua masina de spalat afiseaza si pe ecranul digital sfaturi pentru înlaturarea diverselor tipuri de pete.

Masina de spalat W 1909 WPS LiquidWash ofera o capacitate de spalare de 7 kilograme si este modelul lansat dupa W 5000 WPS Supertronic, prima masina de spalat din lume care accepta atat detergent solid, cat si lichid.

 

 

Related posts

Premiera „Actrițele” va avea loc pe 20 septembrie!

Adina Meyers

Inovatie in spatiile de birouri din AFI Park 2

Adina Meyers

TROCAL PremiDoor 88: Usi glisante cu ridicare intr-o noua dimensiune

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe