LifeStyle

Miele prezinta noua gama de masini de spalat W 1909 WPS LiquidWash

Sistemul LiquidWash este prevazut cu un singur recipient pentru detergent, fapt ce determina o mai mare usurinta a folosirii. Alte doua avantaje prin care se evidentiaza W 1909 WPS Liquid Wash sunt masurarea si utilizarea cantitatii optime de detergent, aducand o economie de 30% din cantitatea folosita.

Astfel, chiar daca este adaugata o cantitate mai mare de detergent, sistemul asigura folosirea cantitatii necesare pentru protejarea hainelor. Cantitatea de detergent este stabilita în mod inteligent, luand în considerare duritatea apei, gradul de murdarie a hainelor si cantitatea de rufe din masina de spalat.

Producatorul german, inventatorul primei masini de spalat din lume, în anul 1901, îsi mentine si prin gama de masini de spalat W 1909 WPS LiquidWash misiunea de a inova constant acest segment de produse.

Noua masina de spalat Miele are o viteza de rotatie cuprinsa între 400 si 1.600 rpm (rotatii pe minut), face parte din clasa energetica A+++  si poate fi programata sa lanseze programul de spalare la 24 de ore de la setare. În plus, modelul este prevazut cu un sistem anti-pete si ofera sfaturi pentru maximizarea rezultatelor.

Utilizatorul poate alege cel mult trei pete dintr-o lista de 22, iar masina de spalat va actiona în modul special prevazut pentru a le elimina. Mai mult, noua masina de spalat afiseaza si pe ecranul digital sfaturi pentru înlaturarea diverselor tipuri de pete.

Masina de spalat W 1909 WPS LiquidWash ofera o capacitate de spalare de 7 kilograme si este modelul lansat dupa W 5000 WPS Supertronic, prima masina de spalat din lume care accepta atat detergent solid, cat si lichid.

 

 

Related posts

Doar 4 din 10 angajaţi români au planuri de concediu pentru 2020. Peste 80% aleg destinaţii din ţară

Adina Meyers

„Reteta preferata”: oua vopsite ca la tara

Adina Meyers

3 instrumente de curățare mai puțin frecvente care facilitează curățenia de primăvară

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe