LifeStyle

Aparatura profesională pentru dotarea toaletelor

Știm cu toții cât de greu de întreținut sunt spațiile dedicate toaletelor, cu atât mai mult dacă acestea au un trafic intens de persoane, precum centrele comerciale, benzinăriile sau restaurantele. Mai mult decât atât, toaleta este spațiul de unde se pot lua cu ușurință bacterii, dacă aceasta nu este curățată și igienizată corespunzător. Pe lângă toate metodele de curățare prin folosirea detergenților profesionali și ai dezinfectanților de suprafețe, vă propunem să alegeți soluții inteligente în materie de aparatură, care să ajute la păstrarea igienei la cele mai înalte standarde și în plus, să lase și o cea mai bună primă impresie.

Pentru a beneficia de cele mai inovative și performante sisteme pentru igienizarea toaletelor, este esențial să alegeți dispensere și dozatoare profesionale, special concepute pentru utilizarea în zone unde igiena este primordială. Cele mai performante și economice soluții sunt dispensere pentru hârtie igienică, prosoape hârtie, role prosop hârtie, șervețele masă și șervețele faciale, odorizante, hârtie acoperitoare colac wc, pungulițe igienă feminină, dozatoare săpun lichid și dezinfectante.

Deorece spațiile de toaletă sunt dintre cele mai diverse, iar cerințele de igienă sunt diferite, starea de curățenie a acestora trebuie să fie în concordanță cu cerințele spațiilor în care se află. Curățenia este vitală și trebuie efectuată zilnic, cu produse profesionale și special concepute pentru a elimina bacteriile, precum detergenții profesionali pentru suprafețe SanitoMai mult decât atât, o dată pe lună trebuie să se efectueze o curățenie generală, utilizând produse de întreținere a curățeniei și produse dezinfectante, adecvate fiecărui tip de mediu care trebuie tratat. Cele mai bune produse ce pot fi folosite în curățeniile generale sunt: cărucioarele de curățenie, mopuri profesionale, produse din hârtie de unică folosință precum prosoape din hârtie, și rolele industriale, aspiratoare profesionale și alte mașini de curățare pentru suprafețe.

 

Un dozator esențial petru toalete este cel folosit pentru dozarea dezinfectanților de mâini.  Datorită numărului mare de microorganisme tranzitorii ce se găsesc pe mâini, dezinfecția igienică a mâinilor reprezintă cea mai importantă măsura pentru reducerea încărcăturii microbiene. Pentru o eficiență crescută, este bine să se folosească dezinfectanți profesionali pentru mâini, care distrug până la 99% din bacterii. În plus, pentru a evita răspândirea microbilor, cele mai eficiente produse de unica folosință pentru uscarea mâinilor sunt prosoapele din hârtie sau rolele din hârtie

Procesul de curățare a mâinilor nu poate fi complet fără un uscător de mâini electric profesional. Indiferent dacă vor fi utilizate în restaurante, hoteluri sau centre comerciale, uscătoarele de mâini verticale reprezintă cea mai buna alegere. Acestea sunt realizate din materiale de o calitate superioara, precum inoxul si sunt foarte rezistente și moderne. Cu un design inedit și cu o eficiență incontestabilă, echipamentele pentru uscarea mâinilor se găsesc atât în varianta cu senzor, cât și în varianta cu acționare automată.

Un alt dispozitiv indispensabil în toalete este reprezentat de capacul de toaletă cu sezor sau buton,cu folii de unică folosință. Capacele de toaletă Sanito Distribution reprezintă soluția ideală pentru igienizarea rapidă și eficientă a toaletelor. Prin acționarea senzorului sau a butonului, sistemul rulează folia igienică atât cât să îmbrace întreaga suprafață a colacului. Folia utilizată este distrusă prin tăiere pentru a nu fi reutilizată.

Igiena este indispensabilă oricărui tip de toaletă și dacă vine la pachet și cu o doză de tehnologie și un design modern și inovativ, este cu atât mai bine. De aceea, produsele și soluțiile de curățare și întreținere a toaletelor reprezintă cele mai bune alegeri pentru utiliarea acestor spații.

Related posts

S-a lansat magazinul online iCut.ro

Adina Meyers

LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster pentru buze voluptoase, irezistibile!

Adina Meyers

Cum scapi de mucegaiul din casa. Solutii simple si la indemana oricui

Adina Meyers