LifeStyle

Miele la IFA 2019: tehnologie modernă pentru o casă smart

  • Mai rapide, mai convenabile și mai ecologice – noile mașini de spălat rufe și uscătoare Miele
  • Aura 4.0 Ambient – control unic al umidității în timpul gătitului

București, 10 septembrie – Îngrijirea perfectă pentru hainele clienților este promisiunea pe care Miele, cel mai mare producător de echipamente electrocasnice din lume, o face prin noua generație de mașini de spălat rufe și uscătoare, prezentată la IFA 2019.

AddLoad
La maşinile de spălat rufe Miele a fost întotdeauna uşor să adăugăm rufe după începutul programului. Acum, însă, această opţiune este extinsă prin funcţia AddLoad, creată de Miele special pentru a permite adăugarea mai multor articole de îmbrăcăminte în mașina de spălat rufe, inclusiv articole voluminoase precum geci sau pături, până aproape de sfârșitul programului.

Cum este posibilă adăugarea rufelor aproape până la sfârșitul unui ciclu de spălare, este posibil, de asemenea, să adăugăm articole doar pentru clătire sau stoarcere”, explică Alexander Adam, Head of laundry care product management la Miele.

O conexiune Wi-Fi împreună cu aplicaţia Miele fac viaţa mai uşoară
O conexiune Wi-Fi și aplicația Miele asigură confortul, permițând clienților să verifice când pot adăuga rufe. Utilizatorul are apoi, 10 minute la dispoziție pentru a merge la mașină si pentru a adăuga rufele. Activarea din greșeală a funcţiei AddLoad nu este o problemă, dacă niciun articol nu este adăugat în acest interval de 10 minute, programul este reluat automat.

Mai rapid ca niciodată
Miele oferă programul QuickPowerWash pentru mașinile sale de spălat încă din 2013, curățând perfect rufele în numai 59 de minute. De acum, acest program va fi mai scurt cu 10 minute, iar 4kg de rufe vor necesita un program de doar 49 de minute, cu aceleași rezultate de spălare premium.

Wash2Dry – încă un pas spre ecologizare
Wash2Dry este un avantaj suplimentar în viața de zi cu zi a utilizatorilor, care permite mașinii de spălat să comunice cu uscătorul prin intermediul rețelei Wi-Fi din locuință. Uscătorul primește informații cu privire la programul de spălare anterior și selectează automat programul adecvat.
Noua generație de uscătoare reduce programul cu 20 de minute, astfel că 8 kg de rufe se usucă în numai două ore și 35 de minute.

Aura 4.0 Ambient
Un aer cât mai curat în locuinţă şi un microclimat plăcut sunt factorii integraţi ai unei stări de bine acasă. De aceea, combinația dintre tehnologia de ventilație și umiditatea gradabilă face ca hota Miele Aura 4.0 Ambient să fie unică pe piață.
HumidityBalance este funcția care se ocupă de umiditatea creată în timpul gătitului, astfel că noul filtru special absoarbe o parte din umiditate, iar la semnalul unui senzor, ce măsoară parametrii de umiditate și temperatură, o eliberează ulterior într-o manieră controlată.
Noul model permite şi utilizarea în interiorul hotei a trei flacoane de parfum exclusive Miele, create special pentru confortul utilizatorilor.

9090 W Screen – hota ce maximizează spațiul
Dedicată tot pasionaților de gastronomie, noua hotă 9090 W Screen este ideală pentru bucătăriile cu un design simplu și linii drepte, ocupând doar 26 cm din perete. Hota dispune de un centru de control cu touch, precum și de o bandă cu led-uri ce are ca scop iluminarea zonei în care este amplasată plita. Hota poate fi folosită atât pentru ventilație, cât și pentru recircularea aerului. Moleculele care transportă mirosuri sunt absorbite de filtrul LongLife AirClean cu cărbune active, acesta putând fi regenerat într-un cuptor de bucătarie, astfel că poate fi utilizat aproximativ 3 ani.

Despre Miele
Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

Related posts

Regaseste gustul proaspat al legumelor si fructelor cu FreshFrost Free

Adina Meyers

Igienă și curățenie pentru o viață sănătoasă

Adina Meyers

Radiomobilul Itsy Bitsy FM transmite live din cele mai faine locuri pentru copii și părinți

Adina Meyers