LifeStyle

Miele iti transforma bucataria outdoor intr-o oaza de rafinament si tehnologie

In aceasta vara, cei care viseaza sa-si construiasca propria “oaza culinara” in afara locuintei pot tine cont de câteva repere solide din partea Miele. Producatorul german de electrocasnice pune accent atât pe functionalitatea si calitatea produselor, cât si pe partea estetica a acestora.

“Bucataria de tip outdoor poate oferi consumatorilor avantajul de a gati si de a se bucura de o priveliste minunata in acelasi timp. Orice am alege pentru aceasta combinatie, ar trebui sa tinem cont, intotdeauna, de ceea ce avem nevoie atunci când gatim, fara doar si poate – de partea estetica, dar, inainte de toate, de calitate. Consumatorii de azi sunt din ce in ce mai exigenti astfel ca, atunci când cumpara electrocasnice, se asteapa sa primeasca valoare adaugata, se asteapta ca produsul ales sa le ofere ceea ce le-a promis initial, usurinta in utilizare si, desigur, o durata de viata cât mai mare a produsului fara probleme tehnice”, este de parere Ioanna Balogianni, Product Manager Miele.

In aceasta vara, Miele defineste conceptul de bucatarie outdoor prin câteva produse care imbina simplitatea in utilizare si complexitatea functiilor, anticipând cerintele celor care vor sa gateasca in aer liber.

Cuptorul 5681 BP poate fi punctul de pornire in construirea propriei bucatarii outdoor pentru cei care cauta un cuptor cu 100 de programe automate (cu posibilitatea de a salva pâna la 20 de programe personale). Este dotat cu touch control, cu sonda de gatit fara fir pentru fripturi delicioase, cu sistem de recomandare automata a temperaturii, cu cinci nivele de amplasare pe ghidaje si cu optiunea de reducere electronica a umiditatii.  

Cuptorul dispune de o usa compusa din trei panouri, cel exterior fiind rece, de oprire de siguranta, indicarea defectiunilor pentru facilitarea asistentei tehnice, sistem de racire „surround” si de blocarea electronica a comenzilor (comenzi cu protectie pentru copii). Functioneaza cu aer fierbinte si generaza un consum de 0,95kW/h. Se poate combina cu plite automate, plite pe gaz si/sau din gama CombiSet.

Plita cu inductie KM 6115 are un cadru plan de inox si se poate combina cu toate tipurile de cuptoare. Dispune de patru arzatoare – patru zone de gatit cu functie Booster si recunoastere a dimensiunii vasului de gatit, are functie touch control (comenzi cu senzori care reactioneaza la atingere), indicatori de caldura reziduala pentru fiecare arzator si functie de utilizare a caldurii reziduale.

In ceea ce priveste setarile cu timer, utilizatorii pot seta timpul de gatire pâna la 9,5 ore pentru fiecare arzator. Plita cu inductie KM 6115 are o functie electronica de blocare a comenzilor in timpul functionarii plitei, oprire de siguranta si ventilator de racire integrat. Are o putere electrica totala de 7,4 kW.

Din bucataria outdoor Miele nu poate lipsi nici Hota DA 5000 D, model insular  cu o latime 110 cm. Dispune de patru filtre din inox ignifuge, lavabile in masina de spalat vase, nu necesita inlocuire, are doua corpuri de iluminat cu halogen cu intensitate reglabila, plus iluminat indirect prin alte doua corpuri.

Are o clapeta unisens si izolare fonica, un motor puternic cu dubla extractie, trei setari de putere, optiunea suplimentara de functionare intensiva, butoane tactile. In plus, utilizatorii pot beneficia si de functia de extindere a timpului de functionare cu 5 sau 15 minute, indicator de curatare a filtrului de grasime, dezactivare automata a setarii de functionare intensiva dupa 10 minute si buton de oprire in caz de avarie.

Related posts

Mozaicurile din piatra transforma natura in arta

Adina Meyers

Grădină în stil francez: reguli de amenajare

Adina Meyers

Praktiker marcheaza 10 ani de prezenta pe piata din Romania

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe