LifeStyle

Megasunet pentru petreceri acasa

Sunteti adeptii petrecerilor in propria locuinta si vecinii nu au nimic impotriva? Daca raspunsul este DA la ambele intrebari, trebuie sa stiti ca puteti deveni DJ-ii propriilor petreceri. Solutia vine de la Gibson Innovations care va ofera cateva sisteme audio Hi-Fi Philips cu ajutorul carora petrecerile de acasa vor semana cu cele din club.

Sistemul audio Hi-Fi Philips NTRX500 de tip turn si cu boxe Bass Reflex emite sunete cu o putere de iesire de 650W si este echipat cu becuri LED cu 260K culori pentru a crea cu adevarat o atmosfera de petrecere. Functia DJ Crossfader va permite sa mixati piesele din surse diferite si sa adaugati efecte sonore, iar cea Auto-DJ mixeaza automat melodiile de pe un stick USB.

Sistemul are Bluetooth, USB compatibil MP3, CD player, radio cu 40 de presetari, intrare auxiliara si intrare de microfon pentru functia karaoke. In plus, permite inregistrarea pe USB de pe CD player, de la radio sau de la microfon. Va bucurati de petrecere si de calitatea de DJ si il puteti controla de la distanta prin intermediul telecomenzii cu 28 de taste.

Si pentru ca la orice petrecere este nevoie de o atmosfera incendiara, sistemul este dotat cu cateva functii de sunet precum bas NX care amplifica temporar basul si efectele luminoase, Dynamic Bass Boost cu 3 trepte, 4 moduri Digital Sound Control si egalizator pe 5 benzi pentru ca melodiile sa se auda conform preferintelor fiecaruia.

Credeti ca Philips NX500 ocupa prea mult spatiu? Din contra, fiind un sistem de tip turn, baza ocupa o suprafata de numai 39 x 39.65 cm, iar inaltimea lui este cu putin peste 1 metru. În plus, acesta are manere si roti pentru a fi transportat usor, asa ca puteti muta petrecerea oriunde vreti.

Sistemul audio Hi-Fi Philips FX55 de tip 2.1 cu subwoofer are o putere totala de 720W RMS. Dispune de tehnologie MAX Sound care amplifica instantaneu frecventele joase, marind la maxim performanta volumului si creand o experienta audio impresionanta, totul printr-o simpla atingere de buton. Practic, circuitul electronic sofisticat calibreaza sunetul existent si setarile de volum, amplificand la maxim, instantaneu, basul si volumul, fara distorsiuni. Rezultatul final este o amplificare semnificativa atat a spectrului sonor, cat si a volumului, care adauga forta piesei ascultate.

Sistemul este dotat cu Bluetooth pentru redarea muzicii de pe smartphone-uri sau tablete si NFC pentru o sincronizare mai rapida cu dispozitivele portabile. Are CD Player, Radio FM, intrare USB compatibila MP3, dar si intrare auxiliara. Pentru confort dispune de ceas pe afisajul principal cu functii de alarma: Alarma CD, Timer Sleep, Alarma Radio, Alarma USB. Telecomanda cu 21 de taste va permite sa controlati usor sistemul de la distanta.

Modelele Philips FX25 si Philips FX15 de tip 2.0 si cu puteri de iesire de 300W RMS, respectiv 180W RMS, sunt doua alternative mai bune pentru linistea vecinilor, dar si ele sunt capabile sa sustina o petrecere reusita atat prin calitatea sunetului redat cat si prin functiile de noua generatie.

Preturile difera in functie de magazinul din care achizitionati produsul:

  • Philips NTRX500/10 – 2799 lei

  • Philips FX55/12 – 1399 lei

  • Philips FX25/12 – 999 lei

  • Philips FX15/12 – 929 lei

Related posts

Aromele toamnei sunt numai bune de premiat!

Adina Meyers

Festivalul marilor demonstratii la Bricostore

Adina Meyers

Consumabile eficiente pentru catering

Adina Meyers