Case de vacanta

Dana Savuica si-a reamenajat casa

Vara aceasta, vedeta TV Dana Savuica a decis sa investeasca in reamenajarea locului sau preferat de relaxare, pontonul frumoasei sale vile din Pipera. Cot la cot cu echipa de constructori, aceasta si-a schimbat pavelele vechi si uzate cu unele noi, de calitate superioara, marca Elis Pavaje.

„M-am mutat in casa noua acum opt ani. O casa pe care am amenajat-o cu mare grija, dupa dorintele noastre si cu atentie la detaliile estetice. Mi-am dorit sa aiba amprenta mea si sa se imbie frumos cu natura, fiind o casa cu curte destul de generoasa, cu deschidere la lac.

Sunt extrem de pretentioasa cand aleg materialele de casa, acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate si la un pret avantajos. Cu toate acestea, mai am o pretentie. Imi place sa aleg produse Made in Romania!

Dupa atatia ani, cu veri calde si ierni grele, cu degradarea care s-a instalat pe ici, pe colo, casa a suferit in timp eroziune pe exterior. Era timpul sa investim din nou in schimbarea pavajelor vechi, uzate si erodate,cu altele noi.

Borduri care sa delimiteze zona de gradina, pavajele intr-un design modern si rezistente la intemperii si la greutatea masinilor care stationeaza pe ele. Am intrat pe Google si am cautat pavaje romanesti. Si am dat peste Elis Pavaje!

De ce am ales Elis Pavaje? Pentru ca mi-a oferit o paleta larga de produse din care sa aleg ce imi doresc. Pentru ca preturile nu imi sfidau inteligenta si buzunarul. Pentru ca este o companie de familie care a crescut intr-un ritm constant si frumos. Pentru ca este un producator din inima tarii, din judetul Alba”, povesteste vedeta.

Pentru amenajarea exterioara, Dana Savuica a optat pentru modelul Dreptunghi D1 GALBEN (4 cm grosime) – 81 mp si bordura B4 MARO – 168 buc.

Avantajele amenajarii exterioare cu dale si pavele includ rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, aspectul estetic deosebit, durabilitate si flexibilitate, intretinerea mai usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna suprafetelor pavate si, comparativ cu betonul turnat, nu apar crapaturi.

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare exploatarii eficiente a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, boltari, jardiniere, blocheti si palisade.

Related posts

Acasa la Kim Kardashian si Kanye West

Adina Meyers

Destinații sigure de vacanță, în timp de pandemie

Adina Meyers

Acasa la Lucian Mandruta

Adina Meyers