LifeStyle

Produse Tork pentru industria HORECA

Curățenia în interiorul spațiilor este extrem de importantă, de aceea este esențial să folosim echipamente de curățenie moderne și produse de curățenie profesionale, cu eficiență ridicată, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățenie din interiorul spațiilor HORECA.

Pentru astfel de spații, printre cele mai recomandate produse sunt cele din gama Tork. Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piața mondială și oferă soluții complete și inteligente de igienizare și curățare.

Produsele igienice Tork sunt extrem de variate și pot fi folosite pe diferite suprafețe. Tork este, de asemenea, cel mai mare producător de săpunuri lichide și spumă, dezinfectanți pentru mâini, dispensere și dozatoare, odorizante de camera, detergenți premium, atât pentru uz manual, cât și automat, detergenți de vase, detergenți de toalete și consumabile de hârtie precum: șervețele de masă, prosoape de hârtie, role de hârtie de tip industriale, hârtie igienică și multe altele. 

Produsele Tork sunt eficiente pentru a combate microbii din orice mediu, deoarece acestea acționează și mențin un nivel scăzut de bacterii. De exemplu, săpunurile Tork oferă garanția de a eliminat aproape 100% dintre bacterii și nu conțin agenți ce ar putea provoca iritații la nivelul pielii sau al ochilor. Gama de săpun lichid profesional are efecte de neutralizare a bacteriilor și este în special recomandată persoanelor sensibile la praf și alergeni. Mai mult decât atât, Tork oferă și dezinfectanți pentru mâini, pentru o igienizare și curățare avansate. Acestea se recomandă în spații medicale sau în clinici de înfrumusețare, zone de SPA, unde întotdeauna bacteriile se răspândesc mult mai rapid și ușor, iar grija față de igiena mâinilor trebuie să fie mai avansată.

În industria HORECA, printre cele mai folosite produse sunt dispenserele. Sanito.ro oferă o gamă extrem de variată de dispensere Tork de înaltă calitate, cu utilizări variate și cu prețuri adaptate pentru toate necesitățile. Modelele sunt create pentru a deservi diferite functii: dispensere pentru hârtie pliată, pentru hârtie igienică sau pentru șervețele de masă. Acestea vin în culori diferite, în nuanțe de negru, alb sau inox și au un aspect foarte modern. În funcție de dimensiunile spațiului în care sunt instalate, acestea au dimensiuni și capacități diferite, astfel încât design-ul general să fie unul plăcut, aerisit și modern. Mai mult decât atât, dispozitivele pot fi atât manuale, cât și cu automate, fiind acționate cu senzor, pentru o igienă mult mai atentă. De asemenea, pentru a veni în întâmpinarea tuturor necesităților utilizatorilor, majoritatea dispozitivelor dispun de ferestre frontale, prin care să se poată observa gradul de încărcare al dispenserului.

Aceste dispensere sunt folosite în întreaga lume și pot fi observate în toate băile moderne din diverse locații, fie că este vorba despre un hotel, un restaurant, un aeroport, o benzinărie, un centru comercial sau chiar un spațiu industrial. Aceste produse reprezintă soluții eficiene de a oferi clienților, angajaților, oaspeților sau partenerilor de afaceri o experiență pozitivă în interiorul spațiului întreținut și posibilitatea de a păstra o igienă corectă.

Produsele Tork reprezintă soluții eficiente, ideale pentru menținerea igienei în zonele cu trafic mediu și intens și nu trebuie să lipsească din niciun spațiu deschis publicului.

../b278882c931db636ba3d161de0cbee72.jpg

../xpressnap-rectangle.jpg

Related posts

Sugestie de weekend: Cascada Bigăr, o minune a naturii -FOTO

Adina Meyers

Peek & Cloppenburg – un nou design al magazinului din Băneasa Shopping City

Adina Meyers

Sony VAIO, accesorizat perfect pentru Craciun

Adina Meyers