Lenjeriile de pat pot fi racoroase, placut colorate, desi albul stralucitor si elegant ramane optiunea cea mai des intalnita. Fie ca este vorba despre broderii incantatoare, baldachine de iatac, textilele naturale se dovedesc adevarate bijuterii, elegante si placute privirii. 
Seturile de perdele cu draperii si lenjerii asortate sunt pline de farmec si pot innobila o camera aparent banala. 
Desi am putea face greseala de a subestima fibrele naturale, considerandu-le simple, rustice, ele au o versatilitate mai mare decat s-ar crede, putand cu usurinta sa se plieze pe stilul elegant, luxos. Astfel, baldachinul cu drapaje luxoase grele, somptuoase, si textilele cu motivele florale, etnice, din stiluri complet diferite, sunt de fapt inrudite prin materialele surori. 
Trebuie sa mentionam tendinta de revenire la stilul de viata sanatos, care are in centru tot fibrele naturale, aduse la rang de terapeut pentru relaxarea nocturna. Astfel, daca pana acum cativa ani erau usor de gasit si foarte putin pretuite, acum, materialele naturale sunt la mare cautare si constituie un lux. 
Lumea occidentala ridica la rang inalt tot ce face trimitere la natura. Drept urmare, ultimele tendinte se bazeaza pe natural, iar designerii fac un adevarat elogiu acestor materiale. 

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Articole similare

Centrala electrica sau centrala pe gaz?

casamea.ro

Casa taraneasca saseasca din 1777

Simona Popa

Restaurarea unui imobil de secol XIX

Simona Popa

Lasă un comentariu