Amenajari Interioare

Ce frigider este potrivit pentru tine si familia ta?

La achizitionarea unui aparat frigorific trebuie sa aveti in vedere in primul rand numarul membrilor familiei si spatiul de care dispuneti pentru amplasarea aparatului. O alta prioritate este clasa de eficienta energetica, care trebuie sa asigure un consum cat mai redus de energie. Cele mai economice sunt cele din clasele A+ , A++ si A+++. In cazul in care sunteti ocupati, puteti economisi timp prin alegerea unui frigider NoFrost, care va scapa de activitatea neplacuta numita dezghetarea manuala.

Pentru cei care sunt la „cura” si nu au nevoie de alimente congelate, pot opta pentru un frigider cu 2 compresoareLa acest tip de aparate puteti opri functionarea congelatorului sau frigiderului, in functie de necesitatile voastre, reducand si consumul de energie.

Un aparat cu un singur compresor permite functionarea acestuia intr-un mod economicputand fi setat la temperatura optima de  +8 grade Celsius si -18 grade in congelator. Daca optati pentru un aparat cu functia Holiday, puteti pleca in concediu fara sa va faceti griji de factura la energia electrica.

Aparatele frigorifice cu un nivel cuprins intre 40 db(A) si 45 db(A) sunt considerate cele mai silentioase.

Avantajele si tehnologiile aparatelor frigorifice sunt din ce in ce mai diversificate si performante, ca de exemplu: reglarea electronica a temperaturii, reglarea umiditatii la nivelul compartimentului pentru legume si fructe, functia de super-congelare etc.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

6 motive pentru care să alegi mobilă second-hand pentru holul tău

Adina Meyers

Descoperă secretele amenajării unei locuinţe vesele și pline de viaţă

Adina Meyers

Ambient glamour şi culori tonice

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe