LifeStyle

Materiale avangardiste in designul interior

Evenimentul isi propune sa aduca in atentia designerilor si arhitectilor tehnologii inovatoare in creearea materialelor folosite in amenajarile interioare flexibile si rezistente in acelasi timp

Invitatul special al acestui eveniment este Marco Ferreri: arhitect, artist si designer. In prezent este profesor la Accademia di Brera, precum si la Politehnica din Milano. Multe dintre lucrarile sale sunt cuprinse in colectii importante, cum ar fi Permanent Design Collection din cadrul Muzeului de Arta Moderna din New York,  colectia de design permanenta a Muzeului Israel din Ierusalim, colectia Fund National d’Art Contemporain din Paris, precum si in colectii private.

Noul trend in design si arhitectura urmeaza conceptul eco si recomanda folosirea materialelor de tip Green (materiale care absorb dioxidul de carbon, paneluri solare care folosesc energia solara, ferestre din sticla care au capacitatea de a ramane reci, mobila ecologica ce contine putin lemn traditional si care este fabricata din alte tipuri de copaci, populari, ce cresc repede etc.)

Speakerii care vor sustine expuneri pe tema materialelor avangardiste alaturi de Marco Ferreri sunt:
Ø      Alex Adam, Arhitect
Ø      Mihnea Ghildus, Independent Design Professional
Ø      Horia Gavris, Arhitect
Ø      Alex Vlaicu, Interior designer, furniture & graphic designer 

Evenimentul gazduieste o expozitie de obiecte de design interior cu participarea expozantilor: Mihnea Ghildus, Alex Adam si Alex Vlaicu.

Temele de discutie abordate vor fi:
Ø      Cum definim materialele avangardiste in design interior si arhitectura?
Ø       Tehnologii inovatoare folosite in amenjarile de interior
Ø       Ce inseamna curentul „eco” in design si arhitectura?
Ø       Materiale, design si durabilitate
Ø       Arta in arhitectura si design interior

Expo-conferinta va avea loc la Hotel Intercontinental si se adreseaza designerilor, arhitectilor, proiectantilor, inginerilor constructori, studentilor la arhitectura, arta si design, reprezentantilor firmelor de amenajari interioare si jurnalistilor.

Contact: evenimente@medienholding.ro, tel.: 021.202.81.69

Parteneri media: Caminul, Domus, Planul casei mele, Romania libera

Related posts

Cinci fructe care tin la distanta raceala

Adina Meyers

Depaco sfideaza criza: crestere de 70% in primul semestru

Adina Meyers

Un somn odihnitor pentru performanta in orice activitate

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe