LifeStyle

Vopseaua superlavabila Savana Kids cu Teflon

Savana Kids cu Teflon® este un produs cu rezistenta superioara la patare, gata colorat si simplu de utilizat.

Bucuresti, 17 februarie 2011Vopseaua superlavabila Savana Kids – formula inovatoare, cu rezistenta superioara la patare, pentru decorarea camerelor copiilor – este cel mai recent produs lansat de Fabryo Corporation in gama Savana cu Teflon®. Principalele beneficii ale vopselei sunt lavabilitatea crescuta si gama de sapte nuante selectate in functie de preferintele consumatorilor, cu denumiri inspirate de basmele copilariei.

“Savana cu Teflon® este cea mai de succes marca din portofoliul Fabryo, produsele sale fiind apreciate pentru beneficiile pe care le ofera Teflon®-ul, care permite o curatare excelenta a suprafetelor vopsite si rezistenta la murdarire”, declara Oana Robu, Marketing Manager Fabryo Corporation. “Dupa ce, in ultimii ani, am extins gama cu diferite inovatii specializate, care au adus beneficii in plus si au fost foarte bine primite pe piata  – un exemplu este Savana pentru baie si bucatarie cu Teflon® – lansam acum o noua vopsea lavabila originala. Este un produs gandit special pentru nevoile copilului si ale familiei, care asigura redecorarea unui spatiu in care igiena perfecta, culorile si atmosfera de poveste sunt extrem de importante.”

Vopseaua superlavabila Savana Kids cu Teflon® a fost gandita pentru a raspunde nevoii de a face din camera copiilor un spatiu cu un impact pozitiv asupra dezvoltarii personalitatii acestora, dar si pentru a asigura revopsiri cat mai rare, in conditiile in care frecventa de renovare a acestor incaperi este mare.

“Copiii isi exprima de multe ori creativitatea desenand sau colorand peretii camerei, ceea ce face ca acest spatiu sa necesite numeroase redecorari. De aceea, am dezvoltat un produs dedicat, care este foarte rezistent la murdarire”, explica Oana Robu.

Produsul permite curatarea usoara a peretilor, in caz de patare, si creeaza o atmosfera de poveste, prin culori pastelate, care stimuleaza creativitatea si au rezistenta indelungata.

Culorile disponibile in gama Savana Kids cu Teflon® sunt:

  • Galben raza soarelui
  • Violet mantia regelui
  • Roz povesti cu zane
  • Bleu izvorul viselor
  • Portocaliu dovleacul magic
  • Olive printul broscoi
  • Crem turta dulce

Savana Kids este disponibila in ambalaje de 2,5 litri, la pretul recomandat de 60 de lei la raft, in magazinele traditionale de retail, retelele de bricolaj si showroom-urile Fabryo din tara.

Incepand cu data de 1 martie, veti gasi mai multe detalii pe: www.savanaculoare.ro si www.fabryo.com.

Related posts

Descoperire: Persoanele asimptomatice care au COVID-19 NU transmit virusul

Adina Meyers

De câtă capacitate de stocare ai nevoie într-un SSD?

Adina Meyers

Thomsit sustine promovarea specialistilor in pardoseli

Adina Meyers