LifeStyle

Măștile medicale au început să fie produse și în țară – Coneltex din Suceava produce și vinde seturi de măști

Măștile, un accesoriu indispensabil, sunt în continuare la mare căutare.

Deși nu mai este criză de producție și prețurile sunt mai rezonabile. Însă asta nu înseamnă că orice găsim este și potrivit de ales.

Regăsim în schimb și la producători români măști medicale, iar un astfel de caz este și Coneltex. Produce în propria fabrică din Suceava sute de seturi de măști medicale, pe care le distribuie acolo unde sunt cerute, livrate oriunde în țară.

Masca medicală – cele textile nu sunt de folos

Realitatea zilelor noastre și normalitatea a ceea ce trăim este că masca să facă parte din ținuta de zi cu zi. Este obligatorie în spații publice, oriunde, pentru oricine, inclusiv copii ce au împlinit deja 5 ani.

Așadar, în fiecare zi masca medicala este utilizată. În funcție de orele petrecute în spații publice și nu numai, pe zi necesarul de măști poate fi unul destul de mare. Conform recomandărilor, o mască de unică folosință ar trebui purtată până la maximum 4 ore sau schimbată când deja se sime umezită.

Din punct de vedere al materialelor utilizate, măștile textile nu sunt de ajutor, dacă nu includ și un filtru. Totodată, așa zisele măști fashion, textile, subțiri, de cele mai multe ori colorate și cu printuri diverse, nu îndeplinesc realmente rolul de protecție.

Mască medicală cu filtru, de unică folosință și avizată ca fiind conformă regăsim la Coneltex. Este dovada faptului că se poate și la noi.

Acest producător a ținut cont de toți pașii necesari și a obținut astfel și avizul Ministerului, producând măști conforme și la prețuri avantajoase. Ba chiar sunt măști mai groase ca cele din import.

Astfel, materialul filtrant mai gros asigură și o protecție mai mare. Materialul filtrant este de 20-25 grame pe metrul pătrat, pentru măștile din import China, pe când cele create de Coneltex sunt de 100 g/mp.

Producție masivă de până la 15.000 de măști pe zi

Coneltex produce 10.000- 15.000 de măști/ zi. Acestea sunt albe, de unică folosință, au 3 pliuri și dispun de elastic pe laterale.

Sunt de tip M100, clasa I. Se vând în set de 50, doar că prețul este unul avantajos – sub 50 de lei. Pot fi cumpărate seturi cât mai multe, chiar și în sistem en gros. Dacă ne gândim că angajatorii pun și ei la dispoziție măști personalului angajat, nevoia este una destul de mare. Așadar, mai mult înseamnă mai bine, din punct de vedere al costurilor.

Coneltex poate livra oriunde în țară, iar timpul până la a onora o comandă este scurt. Producția zilnică și continuă de măști medicale face posibil acest lucru. Oferta curentă este de reducere cu 30 de procente pentru fiecare cutie de măști cumpărată.

Producătorii români nu se lasă mai prejos și iată că se adaptează vremurilor în care trăim. Cumpărați responsabil, măști utile și de calitate, de la producători autohtoni!

Related posts

Interior în stil etnic: o explozie de culori

Adina Meyers

Ce copaci alegem pentru a avea umbra in gradina

Adina Meyers

Distracție la superlativ și bronz fără griji pe plaja Sensiblu

Adina Meyers