LifeStyle

Masina de spalat vase RealLife slim

Noile masini de spalat vase RealLife slim de la Electrolux, cu o latime de numai 45 cm, au fost special create pentru bucatariile mici, dar in care se gateste frecvent. Cu un exterior compact, dar cu un interior ultra-incapator, masinile de spalat vase RealLife slim se adapteaza perfect oricarui spatiu, dar si tuturor vaselor de bucatarie, indiferent de forma sau dimensiunea acestora.

Interiorul modern al masinii de spalat RealLife slim este conceput pentru a va oferi flexibilitatea de care aveti nevoie, putand fi compartimentat in functie de tipul si de marimea vaselor, prin intermediul sistemului brevetat de cosuri reglabile FlexiLift.

Bratul satelit de pulverizare a apei, FlexiSpray, distribuie apa uniform, chiar si in cele mai inaccesibile locuri ale cuvei, oricat de incarcata ar fi masina, garantand astfel performante deosebite la spalare. In plus, pentru o spalare perfecta indiferent de incarcatura, RealLife va ofera programul “Auto”. Prin intermediul acestuia, masina de spalat vase va alege automat setarile corecte de spalare, in functie de incarcatura, dimensiunile si gradul de murdarie al vaselor.

Mai mult decat atat, masinile de spalat Electrolux RealLife slim dispun si de alte programe de spalare: intensiv – pentru o igiena suplimentara a vaselor; rapid – de numai 30 de minute, si de un program special, delicat, pentru sticla. In plus, datorita optiunii „Start Intarziat”, puteti programa masina de spalat vase la orice ora doriti.

Toate masinile de spalat vase din gama RealLife slim de la Electrolux au primit clasificarea AAA, ceea ce inseamna ca asigura cele mai inalte performante la curatare, uscare si consum. Gama cuprinde variante partial sau total incorporabile, precum si modele independente, care pot fi gasite in magazinele de specialitate la preturi recomandate intre 1.935 si 2.705 lei. 

Related posts

Recomandarile Chic Ville: Cum sa decorezi in stil retro

Adina Meyers

Cum să scăpăm de pesticidele de pe fructe şi legume, simplu, acasă

Adina Meyers

Povestea vâscului

Adina Meyers