LifeStyle

Chiuveta Polyedro, revolutia in design propusa de Franke

Bucuresti, 3 mai 2010– Franke a participat in perioada 14-19 aprilie, la cel mai mare targ international de mobila de bucatarie-“Eurocucina”, organizat la Milano. Cu acest prilej, specialistii Franke au prezentat ultimele inovatii, consecinta a angajamentului pentru tehnologie si design.

Polyedro, revolutia in designul chiuvetelor

Forme geometrice complexe, linii si unghiuri drepte, cu un design ce transforma orice bucatarie intr-o zona preferata pentru petrecerea timpului liber. Vedeta show-roomului Franke  a fost sistemul Polyedro, alcatuit din chiuveta, baterie, plita cu inductie si hota in care estetica a fost ridicata la rang de arta.  

Polyedro este rezultatul cautarii continuue a perfectiunii, inovatia cu care Franke a revolutionat anul acesta, in materie de tehnologie, si mai ales design.

Elementul deosebit al sistemului este chiuveta, ce prezinta o forma revolutionara in piata de chiuvete din inox, designul fiind brevetat. Pereti triunghiulari, cu muchii fine, asemanatoare taieturilor unui diamant, chiuveta Polyedro aduce bucatariei eleganta desavarsita. Functionalitatea si calitatea designului o recomanda pentru bucatariile moderne tip open space, cu insula sau peninsula, transformand acest spatiu intr-o vedeta absoluta a locuintei.

Aspectul revolutionar al chiuvetei este intregit de bateria si hota suspendata Polyedro, un amestec de linii drepte ce transforma bucataria intr-o adevarata opera de arta.

“Welness” in bucatarie

Pe segmentul echipamentelor de gatit, Franke a introdus in portofoliu cuptorul Crystal Steel, o combinatie extrem de eleganta intre otel inoxidabil si cristal, ce aduce stilul “wellness” in bucatarie. Datorita programului inovator de coacere, noul cuptor permite gatirea alimentelor in mod natural si sanatos, pastrandu-le aroma si elementele nutritive, fara a fi nevoie de folosirea uleiului sau a altor condimente. Poate gati simultan 4 feluri de mancare, fara ca gusturile sa se amestece.

Neptune 1200

Neptune 1200, o plita pe gaz cu patru arzatoare asezate in linie, este o alta propunere a companiei Franke pentru iubitorii de design. Avand o forma dreptunghiulara, plita Neptune 1200 este solutia perfecta pentru economisirea spatiului, o solutie care nu face insa rabat in ceea ce priveste functionalitatea.

Related posts

All white din living până în dormitor – FOTO

Adina Meyers

Gesturile mici conteaza in Catalogul IKEA 2016

Adina Meyers

CEE Entrepreneurship Summit 2015, primul eveniment de business networking din Romania dedicat pietei regionale

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe