LifeStyle

Masina de spalat vase compacta Bosch a castigat premiul “Best of Best Interior Innovation 2011”

In ianuarie 2011, concernul Bosch Electrocasnice a fost premiat la Köln pentru una dintre masinile de spalat vase compacte, Bosch ActiveWater Smart.

Premiul “Best of Best Interior Innovation 2011”, oferit de catre Consiliului de Design German, a fost acordat produselor pentru casa din toate segmentele acestei industrii – de la mobilier, la aparate de iluminat sau electrocasnice. Criteriile de selectie au fost designul si inovatia produselor. Premiul a fost acordat in cadrul ceremoniei de deschidere a Targului de electrocasnice „LivingKitchen”.

Robert Sachon, designer sef  si Dietmar Turocha, director al departamentului Brand Management din cadrul Bosch Siemens  Electrocasnice GmbH, au primit personal premiul. „Ne-a bucurat foarte mult atat faptul ca am primit acest premiu pentru mai multe modele, cat si ca am fost singurul brand de electrocasnice nominalizat la Best of Best”, a declarat Robert Sachon.  ’’Consider acest premiu ca o recunoastere a eforturilor noastre de a crea un design specific bucatariilor cu deschidere spre sufragerie. Am inceput de mult sa lucram in aceasta directie si s-au facut multe eforturi constante, care ne-au permis sa  oferim astazi solutii optime pentru a raspunde acestei tendinte a bucatariilor moderne.’’

Flexibilitate si design modern

Consiliul German de Design, cunoscut pentru strictetea standardelor sale, a inclus masina de spalat vase Smart ActiveWater de la Bosch in clasamentul sau cu 15 produse de top. Juriul german a apreciat calitatea si faptul ca aparatul Bosch dispune de un design simplu si atemporal. Mai mult, ecranul central, incadrat pe ambele parti de elemente de control simetrice, este tipic tuturor electrocasnicelor Bosch, ceea ce face mult mai usoara familiarizarea clientilor cu acest produs. Juriul a mai apreciat si faptul ca, datorita inaltimii reduse de 45 de cm, masina de spalat vase  poate fi amplasata aproape oriunde in bucatarie – la un nivel inalt, mediu sau mai jos – ceea ce ofera multa flexbilitate clientilor si contribuie la folosirea eficienta a spatiului. Fie ca se pune intr-un dulap inalt, departe de accesul copiilor, sau intr-o ’’insula de gatit’’, alaturi de alte electrocasnice Bosch, aceasta masina de spalat vase poate fi amplasata langa, sub sau deasupra unui cuptor, de exemplu. Imaginatia este singura limita, iar aceasta flexibilitate a fost punctata de juriu.

Premiata pentru design si functii

In plus fata de ergonomie și design modern, succesul masinii de spalat vase compacta Bosch se bazeaza si pe caracteristicile sale functionale. Gama Bosch Smart ActiveWater, cu noul sistem hidraulic, asigura utilizarea optima de apa pentru a avea vase stralucitoare si ofera o eficienta maxima. Acesta masina de spalat vase inteligenta necesita doar 0.63 kWh de energie electrica pentru a curata sase seturi standard de vase. Mai mult, alte functii speciale, cum ar fi VarioSpeed, ExtraDry, HygienePlus si IntensiveZone  ofera o gama larga de optiuni individuale. In Romania este disponibil modelul asemanator, de 45 centrimetri inaltime: : Bosch ActiveWater Smart SKE53M15EU.

Related posts

H.O.M.E., o colectie-concept by Irina Neacsu

Adina Meyers

Etapa Royal Horse Show Jumping 19-22 iulie 2012, impreuna cu The Horse Connection, iti arata tehnici certificate Healing Touch for Animals

Adina Meyers

Prima impresie conteaza si in social media

Adina Meyers