LifeStyle

Ambient lanseaza a 2 editie a “Tombolei Mesterului”

Actiunea “Tombola MesteruI Ambient” se desfasoara  in perioada 1 februarie – 15 aprilie  2011 in toate cele 12 orase in care Ambient este prezent prin Centre Comerciale si puncte de lucru.

In preajma sarbatorilor de Pasti, cei mai harnici mesteri pe domeniile: materiale de constructii, finisaje sau instalatii vor fi premiati cu echipamente de lucru, unelte profesionale si miei pentru masa de Paste. Marele premiu al campaniei este un autovehicul utilitar Dacia Logan Van, pe care castigatorul o poate folosi la in cadrul lucrarilor pentru amenajarea sau construirea unei locuinte.

 “Scopul acestei campanii este de a consolida parteneriatul cu mesterii care executa diverse lucrari pentru clientii Ambient. Incercam astfel sa punem bazele unei colaborari solide iar beneficiile ce rezulta din aceasta relatie vor fi pe termen indelungat”, declara Vasile Tiorean, Manager Vanzari Asistate.

Programul “Mesterul casei tale” este organizat de Ambient, in colaborare cu 12 parteneri ;i furnizori – cele mai importante nume din piata romaneasca a materialelor de constructii, finisaje si instalatii: Portotherm, Ferroli, Egger, Ceresit, Rigips, Macon, Powerplus XQ,  Tera Plast, Caparol, Cesarom, Bramac si Mondial.

Regulamentul campaniei, clasamentele provizorii si lista castigatorilor vor fi afisate in Centrele Comerciale Ambient si pe www.ambient.ro, sectiunea “Mesterul Casei Tale”.

Related posts

Longevivul și uimitorul thriller «Cursa de șoareci», în premieră la TNB!

Adina Meyers

Philips lanseaza monitorul care se potriveste dispozitiei tale

Adina Meyers

„Loctite” va asteapta cu jocuri in aer liber

Adina Meyers