LifeStyle

JYSK – lant international de magazine

Militari Shopping, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, continua sa atraga branduri importante pentru a le oferi clientilor sai o experienta excelenta la cumparaturi prin intermediul unei mari varietati a brandurilor: Decathlon, Auchan, C&A, Kiabi, Praktiker, Maxi Pet, Media Galaxy etc. JYSK, lantul international de magazine care comercializeaza “totul pentru casa”, va fi noul “locatar” al Militari Shopping.

„Am ales acest centru comercial deoarece Militari este cel mai mare cartier din Bucuresti, iar Militari Shopping este un centru comercial cu un mare potential de dezvoltare in zona. In plus, am avut placerea sa descopar aici o echipa de profesionisti dedicati, alaturi de care putem dezvolta un magazin puternic.”, declara Alexandru Bratu, Country Manager JYSK.

Incepand din luna aprilie si bucurestenii vor beneficia de gama variata de produse la un pret avantajos, bazat pe o strategie de achizitii inovatoare. In magazinele JYSK clientii vor gasi tot ceea ce este necesar in casa, pentru viata de zi cu zi: de la mobila pana la servetele. Toate acestea intr-un singur magazin! De la JYSK se pot achizitiona cele mai variate marfuri textile: lenjerie de pat, plapume, perne, fete de masa, corturi, saci de dormit, precum si mobila pentru locuinte si gradini, aparate de iluminat, lumanari, servetele si o multime de alte obiecte utile.

Magazinul JYSK din Militari Shopping va avea o suprafata de 1.600 metri patrati si o oferta de peste 5.000 de produse variate pentru casa. “Ne bucura sa avem brand-ul JYSK in Militari Shopping pentru a le oferi clientilor nostri o experienta de 32 de ani, in care aceasta retea vasta de magazine a invatat sa combine trei elemente vitale pentru satisfactia clientului: mixul inspirat de produse, pretul atractiv si varietatea mare de produse.”, adauga Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.

JSYK a intrat pe piata din Romania in 2007, prin deschiderea primului magazin in Oradea, urmata de inca 12 pana in prezent.

Related posts

Ediția aniversară Astra Film Festival 2018 a început – mii de oameni în public și invitați din întreaga lume sărbătoresc 25 de ani de film documentar la Sibiu

Adina Meyers

ADfel pentru Tezaurul Istoric al Romaniei in anul 4010!

Adina Meyers

Cum să te relaxezi acasă după o zi de muncă

Adina Meyers