LifeStyle

Mașina de pâine Pain & Delices de la Tefal readuce în bucătărie rețetele delicioase de pâine ale bunicii

Mirosul de pâine caldă este inconfundabil – te duce cu gândul la răsfățul copilăriei, la ferestrele aburinde când bunica scotea din cuptorul cu lemne pâinea pregătită cu multă grijă.

Acum poți aduce acasă rețetele de odinioară – cu Pain & Délices de la Tefal, mașina de pâine multifuncțională, care te ajută să obții rapid și cu cele mai bune rezultate pâine de casă, prăjituri și paste, din ingrediente sigure pe care le poți controla atent. Tot ce trebuie să faci e să folosești unul din programele presetate. De frământat și coacere se ocupă "specialistul" Tefal.

20 de programe adaptate alegerilor tale

Pain & Délices este cel mai performant și intuitiv « créateur pâtissier » de la Tefal. Dotat cu 20 de programe automate, adaptate alegerilor de moment, și cu trei setări de greutate – de 500 g, 750 g și 1 kg – cu Tefal Pain & Délices poți pregăti pâinea și restul bunătăților fie doar pentru tine fie pentru întreaga familie.

Funcția de pornire programabilă, de până la 15 ore, te ajută să economisești timp și să ai la fiecare mic dejun specialitățile preferate.

Având la îndemână cartea cu cele 28 de rețete special create pentru acest produs sau rețeta ta favorită, alege una din opțiunile care ți-ar delecta papilele gustative:

3 programe fără gluten, pentru pâine simplă, pâine dulce și prăjituri fără gluten,
7 programe pentru toate tipurile de pâine: pâine normală, rapidă, franţuzească, pâine dulce, integrală, pâine integrală rapidă și de secară,
7 programe pentru alte tipuri de preparate: aluat dospit, paste de casă, prăjituri, copt, terci, cereale și gem,
3 programe pentru produse lactate: iaurt, iaurt de băut şi brânză cottage.

Mașina de pâine Tefal Pain & Délices este disponibilă în magazinele partenere – rețelele de electro-retail și magazinele online – la prețul recomandat de 559 lei. 

Related posts

Rasfat regal cu miere greceasca de cimbru. Noua gama Royal Honey de la Apivita relaxeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea

Adina Meyers

Pictura aborigena, arta contemporana

Adina Meyers

Un grătar făcut atent este cel cu condiment!

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe