Mansarda

Mansarda – oaza ta de relaxare cu rulourile exterioare și interioare VELUX

Cum ar fi să poți avea în mansarda ta temperatura optimă, cantitatea de lumină naturală și aer proaspăt absolut necesare și să te bucuri și de accesorii care se potrivesc perfect cu mobilierul ales? VELUX îți propune soluțiile ideale pentru ca toate cele patru elemente – temperatură, lumină naturală, aer proaspăt și ambianță – să fie prezente în mod armonios în locuința ta și să ai astfel starea de bine asigurată!

Exterior și interior un duo ideal

Vrei să scazi temperatura în mansardă sau să reduci din lumină? VELUX face ambele variante posibile simultan pentru a crea o ambianță plăcută pentru tine!

Cu ajutorul ruloului exterior parasolar temperatura mansardei tale se va încadra în parametrii optimi, asigurând răcoarea de care ai nevoie pentru a te simți excelent. Cum e posibil? Parasolarul se montează pe exteriorul geamului, astfel încât soarele nu-l mai încinge, iar efectul de seră este foarte mult diminuat.

După ce ai găsit soluția ideală pentru scăderea temperaturii, rămâne doar să arunci o privire și la accesoriile de interior – rulourile opace. Confecționate din material textil, dublat pe exterior cu o folie de aluminiu, (fapt care le conferă opacitate), aceste rulouri vin în întâmpinarea nevoii tale de odihnă blocând 99,9% din lumina care pătrunde prin fereastră. Astfel te vei putea bucura de intimitate și întuneric în orice moment al zilei.

VELUX a  lansat de curând o nouă colecție cu adevărat inspirațională pentru rulourile opace: colecția Colour By You. Păstrând proprietățile care îl fac ideal pentru un somn odihnitor deoarece asigură un efect garantat de întunecare, pe atât pe timpul nopții, cât mai ales pe timpul zilei, VELUX s-a gândit să dea frâu liber imaginației tale cu o paletă foarte vastă de culori disponibile pentru rulourile opace.

Asortează ruloul după preferințe – Colecțiile Colour By You și Disney

Acordând astfel o importanță deosebită aspectului estetic al mansardei, VELUX te încurajează să îți personalizezi mansarda exact așa cum ți-ai dorit dintotdeauna. Cele peste 1800 de nuanțe ale colecției Colour By You pentru rulourile opace vor da un plus de culoare mansardei tale și îi vor conferi unicitatea pe care o cauți pentru casa ta. Știi codul RAL al culorii tale preferate? Trebuie doar să-l introduci în configuratorul de pe velux.ro și să urmezi pașii din magazinul online pentru a plasa o comandă. Lasă-te inspirat de colecția Colour By You și alege nuanța care să te facă să te regăsești cât mai mult în oaza ta de relaxare!

Mai avem o veste bună pentru tine. În camera copiilor, poți crea atmosfera lor preferată din desenele animate cu rulourile tematice ,,Disney & VELUX Goodnight Collection”, reprezentându-i pe cei mai îndrăgiți eroi ai momentului. Astfel, copiii tăi vor putea adormi visând la eroii și prințesele lor preferate din Frozen și Cars.

Vrei să afli mai multe? VELUX îți stă la dispoziție cu detalii aici.

Related posts

Cum alegi covorul în 6 pași simpli

Adina Meyers

Aesthetic Design reinventează arta tapetului.Top tendințe în materie de tapet pentru anul 2021

Adina Meyers

Lumină naturală – ingredientul pentru transformarea unui pod vechi într-o mansardă de vis!

Adina Meyers