Amenajari Interioare Mansarda

Definește-ți stilul mansardei cu VELUX Colour By You – cea mai colorată colecție de rulouri opace!

Știm foarte bine efortul pe care l-ai depus pentru a-ți crea o oază de liniște și confort în mansarda ta. Ai instalat mobilierul dorit, ferestrele VELUX îți asigură cantitatea optimă de lumină și căldură… iar acum simți că trebuie să completezi decorul cu un plus de culoare. VELUX s-a gândit la tine și astfel a creat cea mai variată gamă de culori pe care o poți avea la dispoziție când alegi accesoriul potrivit pentru fereastra ta de mansardă: rulouri interioare opace, disponibile în mii de culori.

 

Culoare, culoare și iar culoare

Cromatica joacă un rol esențial în legătură cu starea ta de sănătate și de bine, astfel încât este recomandat să acorzi o importanță deosebită acestui aspect atunci când alegi o anumită nuanță dominantă în amenajarea locuinței tale de la mansardă. De cele mai multe ori, colecțiile de culori pentru rulourile care vin montate pe ferestre sunt disponibile doar pe anumite culori prestabilite. În maxim 24 de culori…

Cum ar fi dacă ai putea să devii propriul tău artist în mansardă?

Cum ar fi să poți alege orice culoare dorești pentru rulourile tale? Să fii tu designerul? Tu ești unic, la fel pot fi și rulourile tale de la mansardă.

 

Culori noi, idei noi

Mai multe culori înseamnă, inevitabil, mai multe idei, fie ele de amenajare sau de renovare.

Înseamnă libertate de alegere și posibilitatea de a da frâu liber imaginației. Poate că vrei să asortezi culoarea ruloului cu restul perdelelor sau cu nuanța canapelei sau a covorului. Da, acum se poate.

Știi codul RAL al culorii tale preferate? Trebuie doar să-l introduci în configuratorul de pe velux.ro și să urmezi pașii din magazinul online pentru a plasa o comandă.

 

Colorat, dar opac

Colecția Colour by You este disponibilă pentru gama de rulouri opace VELUX, rulouri care au un efect de întunecare de 99,9%. Oricare ar fi culoarea aleasă de tine, soarele nu va trece prin material, acesta fiind opac. Cu alte cuvinte, alege rulourile opace dacă vrei să tragi un pui de somn în timpul zilei sau dacă seara iluminatul public te deranjează. Dintotdeauna, întunericul a fost cheia unui somn liniștit.

Rulourile opace din colecția VELUX Colour By You se pot comanda direct de pe veluxshop.ro, unde livrarea este gratuită.

Nu uita, nuanța face diferența, așa că fii unic, fii tu cu Colour By You!

Related posts

Olé sau cum să te simți mereu ca în vacanță

Adina Meyers

Afla care sunt cei mai importanti pasi de urmat pentru a alege scaune potrivite pentru locuinta

Adina Meyers

Ferma rustică din Texas: o poveste de 105 ani

Adina Meyers