LifeStyle

MANANCA SANATOS: NOUL CALVO – TON PENTRU SANDVIS

Tonul CALVO este un aliment care trebuie sa faca parte din orice dieta deoarece contine grasimi ,,bune” de forma acizilor grasi Omega-3 si Omega -6.

Tonul CALVO este un aliat  în toate dietele fiind o sursă bogată de proteine, cu un aport caloric mic spre mediu şi maximum de nutrienţi.

Anul acesta CALVO  lanseaza  o noua gama de 4 produse,TUNA SANDWICH  .

Noua gama TUNA SANDWICH vine in intapinarea nevoii de a manca sanatos. Fie ca este vorba de  micul dejun, de gustarea de la ora 10 sau de cea de la ora 17, oricand un sandvis cu ton este o alegere gustoasa si sanatoasa!

CALVO – TON PT SANDVIS AFUMAT

CALVO  reuseste  sa  vina cu un produs  echilibrat,  excelent de servit ca atare sau in clasicul sandvis cu maioneza, muraturi  sau salata verde, cu ceapa  si un pic de marar. Daca nu ai gustat pana acum acest sandvis , nu stii ce ai pierdut!

CALVO – TON PT SANDVIS CU JALAPEÑO

Bucatile de ton cu feliile de ardei  jalapeño dau un gust unic, usor picant  si usor dulce  oricarei pizza sau oricarui sandvis. Sandvisul  este minunat cu rosii,  avocado, salata verde si un pic de maioneza light .

CALVO – TON PT SANDVIS IN ULEI VEGETAL

Clasica reteta a sandvisului cu ton se dovedeste a fi mult mai usoara folosind acest ton special de la CALVO

CALVO – TON PT SANDVIS IN SOS NATUR

Tonul in sos natur este recomandat in special in diete datorita continutului scazut de grasimi. Excelent in asociere cu salata verde, rosii, castravete, un pic de porumb si o paine integrala .

CALVO este  unul din cei mai mari producatori de conserve de peste.  Are propria flota de pescuit, detine 7 vase de pescuit ton si 3 vase pentru refrigerare si 2 pentru transport si pescuieste 51 000 de tone anual.

Calvo are 2 fabrici de prelucrare a pestelui in Spania, o fabrica in Brazilia si alta in America Centrala.

Respecta si impune reglementarea la nivel mondial cu privire la pescuitul legal și protejarea speciilor de ton ale acestor organizații, face parte din ”Earth Island Institute” si Dolphin Safe Program.

In Romania tonul Calvo este importat si distribuit de Parmafood Group Distribution.

 

 

Related posts

A doua editie a vernisajului AVON Inspiration Challenge: 10 artisti, 10 povesti parfumate

Adina Meyers

Samsung a lansat un robot conceput să ajute la treburile casnice

Adina Meyers

De Valentine`s Day câștigă titlul de „Best dressed”!

Adina Meyers