Home LifeStyle

Visezi la o nuntă elegantă? 6 detalii importante

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/NIX7pbp6UGU

Urmează să te căsătorești și ti-ar plăcea să organizezi o nuntă elegantă, care se remarcă prin simplitate și bun gust? Nunțile cu temă elegantă sunt la mare căutare printre viitorii miri, fiind chiar mai populare decât evenimentele clasice sau tradiționale.

Totuși, ce presupune o nuntă elegantă și la ce detalii trebuie să fii atent? Iată câteva recomandări utile, pentru o organizare ca la carte.

Închiriază locul potrivit pentru nuntă

O nuntă cu tematică elegantă trebuie să înceapă cu alegerea localului potrivit pentru nuntă. De regulă, locațiile clasice pentru nunți elegante sunt ballroom-urile, restaurantele cochete dar și castelele sau grădinile de vară. Alte variante pot fi nepotrivite pentru o nuntă elegantă.

Acestea sunt ideale pentru organizarea unei nunți cu tematică elegantă, pentru că oferă atmosfera propice pentru un astfel de eveniment. Este recomandat să vizitezi cât mai multe locații, pentru a te asigura că găsești locul perfect de desfășurare a nunții.

Alege invitații cu motive elegante

Dacă ai stabilit locul în care vrei să organizezi petrecerea de nuntă și știi și data, ar trebui să te ocupi și de alegerea invitațiilor. Ca să se încadreze în această tematică, este indicat să optezi pentru invitații speciale, care pot conține panglici, motive florale, dantelă sau un scris aparte.

Găsești invitații de nuntă elegante aici, de unde poți alege modelul care te inspiră cel mai mult.

Optează pentru o paletă clasică de culori

O nuntă elegantă presupune alegerea atentă a paletei de culori, de la ținutele mirilor, până la decorațiuni. Poți miza pe o tematică monocromă sau pe maximum două nuanțe, care se combină armonios.

Pe lângă alb, o nuntă elegantă poate fi obținută cu ajutorul nuanțelor de nude, dar și cu auriu, argintiu sau roz pudrat. Decide care sunt nuanțele pe care ți le dorești, astfel încât să-ți imaginezi cum arată mesele, scaunele sau aranjamentele pentru ziua nunții.

Nu uita de aranjamentele florale

Tema elegantă trebuie să se remarce și în ceea ce privește aranjamentele florale. Îndreaptă-ți atenția către buchetul de mireasă, care poate fi într-o singură culoare, indiferent dacă preferi alb, crem, argintiu sau roz.

Pentru aranjamentele florale, optează pentru crini imperiali sau trandafiri, ideali pentru o tematică elegantă. Mai mult, un decor elegant se obține și prin folosirea unui perete cu flori, în interiorul localului. Aici se pot realiza fotografii desăvârșite pentru nuntă, ca să ai amintiri memorabile de la eveniment.

La fel de importante sunt și aranjamentele florale de pe mese, care nu lipsesc de la nunțile elegante.

Cumpără ținute de nuntă care ies în evidență

Nu putem vorbi despre o nuntă elegantă fără să facem referire la rochia miresei și la costumul de mire. O rochie elegantă de mireasă poate să aibă trenă și un voal care atinge podeaua, pentru un plus de dramatism. În ceea ce privește accesoriile, se folosesc pantofii și sandalele simple, alături de diademe feminine.

La o nuntă elegantă, mirii pot să poarte un smoking sau un costum clasic, negru. Papionul este potrivit pentru accesorizare, dar și cravatele închise la culoare. Ținuta se completează cu o pereche de pantofi din piele, negri sau bleumarin.

Alege atent decorațiunile și accesoriile

Nu în ultimul rând, continuă organizarea unei nunți elegante cu ajutorul decorațiunilor și al accesoriilor. De la alegerea meniurilor și a plicurilor pentru nuntă, până la veselă și tacâmuri, toate trebuie să se înscrie în tematica elegantă. Optează pentru decorațiuni în modele simple, cu motive florale. O nuntă elegantă nu se definește prin abundența decorațiunilor, însă acestea trebuie alese cu grijă, fiindcă reprezintă elemente cheie în organizare.

Nu uita nici de vazele pe care le poți așeza pe mese, în care să așezi flori precum crinii sau trandafirii albi. Acestea oferă un aspect rafinat, care nu trece neobservat.

Visezi la o nuntă elegantă? Poți să ai în vedere aceste detalii importante, pentru un eveniment de neuitat.

Related posts

Cum se monteaza un perete despartitor

Adina Meyers

Mancare de fasole cu pastrama de porc afumata

Adina Meyers

O noua editie Artmark a Licitatiei de Orientalism

Adina Meyers