Home

Mai mult confort la tine acasă cu eroii nevăzuți și neauziți în mobilier – SUPERHÄFELE!

Spații eficiente de locuit, cu mai multă viaţă pe mși un mobilier multifuncțional sunt printre cele mai mari provocări arhitecturale ale timpului nostru, motiv pentru care Häfele vine în întâmpinarea acestor nevoi cu un nou concept inovator, pentru locuințe modulare.

Cu un design modern și flexibil, noile soluții satisfac toate nevoile de depozitare fără a aglomera spațiul și, de asemenea, pun în valoare fiecare locuință, integrându-se perfect chiar și în casele de mici dimensiuni.

Știm că feroneria arhitecturală şi accesoriile pentru mobilier, precum şi sistemele electronice de închidere sunt greu de explicat, înțeles sau văzut, însă atunci când sunt puse în practică ne ușurează activitățile cotidiene, și astfel devin adevărați eroi. Acești eroi SUPERHÄFELE se asigură că totul funcționează calitativ și eficient, iar acțiunile noastre zilnice sunt simple și organizate.

Tu i-ai descoperit?

Häfele România, lider în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, își dorește să ajungă cât mai aproape de consumatorii săi cu ajutorul eroilor nevăzuți și neauziți în mobilier – SUPERHÄFELE, astfel că în perioada imediat următoare, va deschide un showroom de prezentare pentru clienții care își doresc o interacțiune live cu produsele, dar și cu brand-ul.

Începând cu 2017, Häfele vine cu o serie de noutăți pentru segmentul rezidențial, de birouri sau arhitectural. Un nou concept arhitectural este MicroApart 20/30  – Mai multă viață pe metru pătrat – unde se poate locui inteligent în spații de mici dimensiuni, modulare și multifuncționale. Focusul este pe un echilibru între economia de spațiu și calitatea stilului de viață, datorită mobilierului inteligent de depozitare de diferite dimensiuni, proiectat pentru o gamă largă de nevoi.

De la panourile de perete versatile la dressing-urile deschise, Häfele poate dezvolta soluții personalizate și în industria hotelieră. Suport pliabil pentru bagaje, dulap cu compartimente sau dressing spaţios? Ideea este de a oferi doar atât cât este necesar pentru ca oaspeții să se simtă confortabil din punct de vedere fizic și hotelierii să se simtă confortabil din punct de vedere financiar.

"O cameră. Același design” este posibilă printr-o selecție exclusivă de peste 200 de armături și accesorii compatibile și disponibile la nivel mondial, astfel încât oaspeții să se bucure de un design integrat al camerelor și al băilor: de la mânerele cuierelor pentru haine la mânerele pentru mobilă.

Confortul începe de la uşa de la intrare a fiecărei clădiri. Așadar, Häfele are și aici cele mai recente sisteme de uși pentru hoteluri şi aplicaţii rezidenţiale: o ușă de acces la balcon cu caracteristici îmbunătățite de securitate, izolare fonică și termică; o ușă de cameră de hotel care poate fi deschisă cu ajutorul unui smartphone și ușa glisantă de tip Pocketdoor, o soluție magică, care economisește spațiu fiind în acelaşi timp ușor de întreținut.

Dialock – acces securizat cu smartphone-ul în loc de cheie

Häfele schimbă cheia tradițională, metalică într-una fiabilă, digitală pentru accesul în industria hotelieră, astfel că oaspeții unui hotel își vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicații. Inovația Dialock reinventează industria hotelieră printr-o experiență simplă, practică și digitală ce aduce îmbunătățiri atât în desfășurarea activității zilnice, cât și în satisfacția utilizatorilor.

Invităm clienții noștri să descopere eroii nevăzuți și neauziți ai mobilierului casei, dar și proiecte arhitecturale pe hafeleromaniablog.ro și pagina noastră de Facebook.

Related posts

Igienizează și protejează cu covorașele profesionale dezinfectante!

Adina Meyers

Tu stii cum alegi corect o masina de gaurit?

Adina Meyers

Aranjamente florale cu iz rustic

Adina Meyers