Home

Lacuri pentru lemn nontoxice– Lacuirea parchetului este facila atunci cand sunt respectate instructiunile de aplicare

Efectuate regulat, lucrarile interioare de intretinere si renovare a spatiilor utilizate genereaza rezultate excelente pentru pardoselilor, zidariei si instalatiilor electrice timp indelungat si costuri reduse investite in aceste proiecte.

Mentinerea si hranirea suprafetelor din lemn – pardoseli, parchet, lambriuri, trepte si scari – se realizeaza printr-un proces facil, dar minutios de aplicare lac pentru lemn solutie nontoxica.

Sfaturi utile oferite de expertii ColorMagic – Reguli de aplicare solutii lacuire suprafete lemn

Contractarea unei companii specializate in lacuirea suprafetelor din lemn va rezolva problema aplicarii si achizitionarii produselor.

Cu toate acestea, nu este decat in beneficiul dvs sa va interesati care sunt produsele utilizate si sa refuzati aplicarea celor care contin solventi.

De asemenea, puteti cauta si achizitiona o solutie ecologica, fara efecte nocive pentru parchet, pe care o puteti aplica chiar dumneavoastra sau o persoana specializata.

In cazul in care doriti sa efectuati singuri aceasta operatiune este preferabil sa tineti cont de cateva sfaturi:

conditiile de aplicare sunt destul de stricte in ceea ce priveste temperatura din incapere: temperatura maxima este de 12°C, astfel ca aceste lucrari sunt recomandate a fi efectuate in perioada racoroasa a anului sau atunci cand se poate asigura climatizarea – setarea aerurului conditionat la temperatura recomandata;

  • Umiditatea admisa este de maxim 10%;
  • Pregatirea materialelor de lucru: lacul achizitionat se toarna intr-un recipient mare, in care se pot inmuia cu usurinta ustensilele alese (pensule de diferite dimensiuni);
  • Este recomandata aplicarea cu pensule late, o singura data pe fiecare portiune. Este important sa evitati sa treceti de doua sau mai multe ori prin acelasi loc la prima aplicare a produsului protector.
  • De regula este recomandata aplicarea a minim doua straturi protectoare de lac pentru lemn, in functie de frecventa circulatiei pe suprafetele din lemn tratate. De retinut insa ca intre cele doua aplicari este esentiala respectarea timpului de uscare mentionat pe ambalaj.

Caracteristicile unor produse de lacuire conforme calitatii implicate de protejarea optima a suprafetelor din lemn

Cu toate produsele din aceasta categorie comercializate in magazinele de profil este dificil de selectat un produs calitativ, care sa corespunda concomitent cerintelor de aplicare si responsabilitatii protejarii mediului inconjurator.

Lucrarile de lacuire se efectueaza o data, maxim de 2 ori pe an, astfel ca investitia intr-un produs de calitate ar trebui sa fie principul de baza de achizitie.

De aceea, este recomandata achizitionarea din magazinele de incredere – fizice sau online – pentru a fi siguri de rezultate optime garantate:

  • Rapiditatea uscarii;
  • Rezistenta la uzura si termorezistenta;
  • Toxicitatea redusa.

Oferta completa de lacuri pentru lemn poate fi consultata accesand magazinul online aici

iar intrebarile le puteti adresa unuia dintre consultantii reprezentantii companiei ColorMagic telefonic si online.

In functie de zona in care locuiti, intrati in legatura cu reprezentantii sediilor localizate in Bucuresti sau Brasov.

Date utile:

  • Contact sediu Bucuresti

Telefon – 0724 336 280

E-mail – office@colormagic.ro

Adresa – Str. Cartierului, nr. 16, Chitila, Ilfov

  • Contact sediu Brasov

Telefon – 0734 736 842

E-mail – brasov@colormagic.ro

Adresa – Str. Fdt. Harmanului nr. 2 , complex Duplex2 Brasov

Related posts

Cabină de duş cu cadă sau zidită?

Adina Meyers

MUSICALUL „MY FAIR LADY” SE JOACĂ PE 2 OCTOMBRIE LA SALA PALATULUI

Adina Meyers

Grecia schimbă DIN NOU regulile! Va solicita rezultate negative la teste Covid-19 la punctul vamal cu Bulgaria

Adina Meyers