LifeStyle

Magazinul Tom Tailor s-a deschis in Bucuresti Mall

Bucuresti Mall, cel mai iubit centru comercial din Capitala, da startul lunii iunie cu inaugurarea magazinului Tom Tailor, un renumit brand international de haine si accesorii, ce va completa cu succes oferta de fashion si va oferi consumatorilor motive in plus pentru a se bucura de cumparaturi.

Magazinul s-a deschis pe 2 iunie, la etajul 1 al centrului comercial, unde va ocupa o suprafata de 140,39 mp. Inaugurarea magazinului face parte din strategia de extindere si repozitionare a Bucuresti Mall ca centru comercial dedicat ultimelor tendinte din moda.

Suntem ancantati sa putem completa mixul de chiriasi cu un brand reprezentativ pentru zona de fashion; dupa inaugurarea MOA si Timeout an luna aprilie, deschiderea Tom Tailor reprezinta un pas firesc an dezvoltarea şi repozitionarea centrului comercial. Ne bucuram ca putem aduce un plus de valoare mall-ului nostru, precum si o mai mare varietate a ofertei”, spune Razvan Gaita, General Manager Anchor Grup.

Tom Tailor este un brand care a reusit putin cate putin sa se impuna pe piata locala. Suntem ancantati sa ne extindem reteaua de magazine, cel din Bucuresti Mall fiind al optulea de pe piata romaneasca. Avem anceredere ca am luat o decizie buna alegand Bucuresti Mall, acesta fiind unul dintre cele mai bine clasate mall-uri din tara”, spune Philippe Besadoux, CEO Tom Tailor Romania.

Clientii Bucuresti Mall vor putea proba incepand cu 2 iunie colectia Tom Tailor de primavara-vara, inspirata din spiritul artistic si lipsit de griji al vacantelor californiene. Colectia contine piese moderne, perfect incadrate in contemporaneitate, dar si piese de factura clasica, revitalizate datorita tesaturilor inovatoare si a accesoriilor gandite pentru un plus de prospetime si de comoditate.

 

Related posts

Microplante bio și flori comestibile: ce delicii se ascund în grădina ta – FOTO

Adina Meyers

AdePlast termoizoleaza 8 case la Bacau impreuna cu Big Build Habitat for Humanity

Adina Meyers

Intreprindere internationala de familie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe