Home

DIY: Organizator din borcane

Ati observat cat de usor tinde sa se instaleze dezordinea in casa? Asta din cauza densitatii mari de obiecte mici, pe care le utilizam frecvent si pe care, de cele mai multe ori, le lasam pe unde nimerim, iar apoi nu le mai gasim.

In acelasi timp, tindem sa acumulam noi obiecte. De pilda, punem pariu ca in bucatarie aveti o stiva de borcane goale cu care inca nu v-ati hotarat ce sa faceti. Doua probleme pe care va propunem sa le rezolvati printr-un proiect de bricolaj.

Veti avea nevoie de:

– borcane

– o placa de lemn – a carei lungime variaza in functie de cate borcane doriti sa folositi

– vopsea pentru lemn

– cleme de prindere – aveti grija sa le cumparati pe dimensiunea borcanelor

– suruburi

– burghiu

Incepeti prin a vopsi placa de lemn in culoarea dorita. Dupa ce s-a uscat vopseaua, folositi burghiul pentru a gauri placa in locurile in care veti prinde borcanele. Acum trebuie doar sa prindeti borcanele cu ajutorul clemelor si sa le insurubati.

Organizatorul astfel obtinut poate fi folosit oriunde in casa. Fie ca aveti nevoie de el in baie, pentru periutele de dinti, cosmetice si alte maruntisuri, sau in bucatarie pentru tacamuri sau plante aromatice, ori in camera de lucru, pentru creioane, forfeci si alte accesorii, posibilitatile sunt multiple.

 

 

 

 

 

Related posts

DO IT YOURSELF: Candele homemade parfumate

Adina Meyers

Celebra casa de licitaţii Sotheby’s intră în România

Adina Meyers

Cum se monteaza peretii vitrati

Adina Meyers