LifeStyle

O idee desteapta

Responsabilitatea fata de mediu nu e o moda, e un “must”, adica intra la indatoriri firesti si obligatorii, asa ca de cate ori descoperim o idee care ne ajuta sa fim responsabili, ne grabim sa o spunem tuturor!

Cel mai mult ne place cand ideea vine de la un designer, cum este cazul de fata. Italienii Erika Zorzi si Matteo Sangalli, de la biroul de design Mathery, au creat un uscator de vase care te ajuta sa economisesti apa.

Mai precis, forma uscatorului permite sprijinirea acestuia de ghivecele cu plante, astfel incat picaturile de apa care raman pe vase dupa ce le spalam se scurg direct in ghivece.

Uscatorul, numit Scolpianta, functioneaza foarte bine in cazul plantelor aromatice pe care le putem creste in bucatarie, cum ar fi busuiocul sau coriandrul, care nu necesita apa din abundenta.

Noi zicem ca este o idee desteapta care impusca trei iepuri: iti usuca vasele, iti uda plantele si te ajuta sa fii mai responsabil fata de mediu.

 

Related posts

Vehiculele STB nu vor recircula aerul din interior, în perioada stării de alertă

Adina Meyers

Cum iti impresionezi invitatii la masa de Craciun

Adina Meyers

Flash mob cu 40 de copii pe trecerea pentru pietoni la începerea anului școlar

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe