Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

Lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre balustradele de sticlă

Special fabricate pentru o infrastructură spectaculoasă, balustradele de sticlă sunt instalate în diferite tipuri de spații (comerciale, publice sau private).

Balustrada din sticlă are un impact vizual uimitor, oferă o mai mare deschidere, face spațiile să pară mai mari și facilitează pătrunderea luminii.

Specialiștii clasifică balustradele interioare din sticlă în 3 categorii principale: cu prindere în pardoseala, cu prindere laterală și îngropate în pardoseală.

Aceste produse prezintă durabilitate maximă în timp și nu necesită reparații ulterioare, iar procedurile de întreținere a lor sunt foarte simplu de realizat.

Pentru ștergerea unei balustrade din sticlă nu vă trebuie decât o cârpă moale și o solutțe de spălat geamuri ori pușin săpun/ oțet și apă.

Balustrada din sticla este, în general, mai scumpă decât alte tipuri de balustrade interioare. În funcție de sistemul de prindere și de dimensiune, prețul unei balustrade de sticlă poate fi mai mare sau mai mic.

O balustradă din sticla crește valoarea locuinței dumneavoastră, în caz că doriți să vindeți casa. Pe piață există diferite tipuri de balustrade de sticlă din care poți alege.

Combinațiile pot fi numeroase, la fel și modelele. Culoarea sticlei variază, iar balustradele poate fi o combinație inedită între elemente de lemn cu sticlă securizată sau pe baza de aluminiu sau inox.

Related posts

Casă românească în stil victorian

Adina Meyers

Desert cu gust de toamna: Tarta de pere cu migdale

Adina Meyers

Call for Architects and Designers – Delta Studio pregătește Albumul „Lifestyle Design Interior” 2021

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe