LifeStyle

Sarbatori fara probleme digestive? Da, va rog!

Perioada iernii si a sarbatorilor este de regula una aglomerata: vacante, calatorii, pregatiri, dar mai ales o alimentatie bogata si diversificata, care are, de cele mai multe ori, repercusiuni asupra starii de bine a sistemului digestiv.

Astfel, digestia deficitara cauzata de mesele copioase poate fi un real impediment în perioada vacantei, cauzand disconfort gastric: crampe abdominale, balonare, senzatie de preaplin, stari de greata sau varsaturi.

Pentru a combate eficient toate aceste neplaceri, Fiterman Pharma va propune solutii pentru fiecare problema!

Pentru o digestie rapida si completa, fara urmele kilogramelor în plus se recomanda digex, super enzime pentru o super digestie. Digex este o formula complexa de enzime digestive care îmbunatatesc digestia, elimina senzatia de preaplin si înlatura starile de disconfort gastric. In plus, este usor de administrat: 1 capsula DIGEX pe zi (în timpul mesei sau dupa masa), pentru copii de la 6 ani si adulti.

Pentru ameliorarea sau prevenirea balonarii combatant este balonix, si scapi de neplaceri. Balonix este un produs inovator, cu dubla actiune – antiflatulenta si antibalonare. Produsul se poate administra si diabeticilor, pentru ca NU contine zahar. Recomandat copiilor de peste 6 ani si adultilor.

Pentru ameliorarea starilor de greata si a varsaturilor se recomanda emetix, pastreaza-ţi stomacul usor. Pe langa neplacerile digestive, capsulele trateaza si greturile cauzate de anumite medicamente, dupa interventiile chirurgicale sau specifice raului de miscare (administrat cu jumatate de ora înainte de calatorie). Datorita mecanismului sau de actiune, EMETIX se poate administra în siguranta si fara reactii adverse si pentru ameliorarea greturilor din timpul sarcinii. Recomandat copiilor de peste 6 ani, adultilor si femeilor chiar din prima luna de sarcina.

Mai multe detalii despre produse se gasesc pe www.fitermanpharma.ro sau www.cetipicagreu.ro.

Related posts

Revista Caminul ti-a pregatit 188 de pagini de stil si inspiratie

Adina Meyers

La Praktiker, cumpărătorii beneficiază de servicii complete de finanţare prin creditul Cetelem

Adina Meyers

Imunoterapia si lupta impotriva cancerului

Adina Meyers