O dată în plus, localitățile situate la nord de Capitală își reafirmă faima de locuri deosebit de frumoase și liniștite, unde natura este încă cea de odinioară. Paradisul s-a mutat de această dată la Balotești, unde locuințele nu au doar ieșire la lac, ci și piscină.

La doar o jumătate de oră distanță de București, peisajul este cu totul altul, iar noțiunea de locuință își schimbă sensul. Paradise Residence, locul în care am poposit, își merită pe deplin numele, căci oamenii de aici trăiesc cu adevărat în paradis. O familie de bucureșteni a lăsat în urmă cu 18 ani viața din centrul orașului pentru traiul liniștit de la țară; așa a început totul, căci odată ajunși aici au pornit o afacere bazată pe construirea unor imobile cu adevărat deosebite, pe care le închiriază. Deși întregul complex are doar opt case, suprafața de teren pe care acesta se întinde este de 2,3 hectare, cuvântul de ordine fiind aici „natura”.

Casa din imagini, construită în anul 2000, are o poziție deosebită, fiind situată pe malul lacului Cociovaliștea. Poziționată în partea de sus a terenului, înainte ca acesta să înceapă să coboare spre lac, vila se bucură de o priveliște de vis asupra luciului apei și împrejurimilor. În plus, pe suprafața plană a lotului din fața terasei, proprietarii au realizat o piscină în aer liber.

Arhitectura, proiectată de arhitectul Dumitru Aurel, este tipic mediteraneană, gazdele noastre considerând că acest tip de locuinţă se potrivește cel mai bine într-un spaţiu aflat în vecinătatea apei.

Prezentarea locuinţei o găsiţi în Casa mea, nr. de iunie, 2016.

Related posts

Alina Turdean, designer: Piesele recuperate constituie sarea și piperul unei amenajări

Adina Meyers

Arta ambientala in intimitatea caminului

Adina Meyers

JYSK a lansat noua colecție de interior în cadrul unui eveniment transmis live din Copenhaga

Adina Meyers