Este bine cunoscut faptul că, odată cu deschiderea sezonului estival, staţiunea Mamaia devine punctul zero al distracţiei, dar şi locul care stabileşte tendinţele de orice fel ale verii. În aceste condiţii, piaţa imobiliară se aliniază şi ea trendului, oferind reşedinţe exclusiviste.

Amplasarea este totul la aceste locuinţe, căci priveliştea şi apropierea faţă de mare sunt principalele criterii de achiziţionare ale unei astfel de proprietăţi. Aşa s-a întâmplat şi cu apartamentul din imagini, ai cărui proprietari au încercat să combine necesitatea de a muta familia pentru o perioadă în altă locuinţă cu realizarea unei investiţii de succes.

Vorbim despre o familie modernă de constănţeni, cu doi copii mici, oameni foarte activi, prezenţi în viaţa oraşului. Locuiesc la casă în Constanţa, însă, în urmă cu doi ani, au simţit nevoia să renoveze complet vila, aşa că cea mai bună soluţie a fost ca întreaga familie să se mute de acasă o perioadă, până la finalizarea lucrărilor. Nu au ales varianta de a sta cu chirie, ci au căutat un apartament pe care să-l cumpere şi apoi să-l păstreze ca investiţie.

Dezvoltarea din ultimii ani a staţiunii Mamaia, „perla litoralului românesc”, a cunoscut o extindere şi modernizare a segmentului imobiliar, oferind proprietăţi deosebite atât ca amplasament, cât şi ca aspect şi finisaje. Spre o astfel de locuinţă s-au îndreptat şi gazdele noastre: un apartament cu cinci camere, situat într-un bloc nou construit, pe malul lacului Sutghiol. „Ne-am dorit un apartament în Mamaia pentru ca vara, când staţiunea se aglomerează, să fim aproape de plajă, dar şi să-l putem închiria atunci când nu stăm noi acolo.”

Prezentarea locuinţei o găsiţi în Casa mea, nr. de iunie, 2016.

 

Related posts

Miele lansează o nouă gamă de mașini de spălat rufe profesionale cu un nou sistem de închidere a ușii, unic pe piață

Adina Meyers

Au renunţat la vilă pentru un penthouse

Adina Meyers

Casă timișoreană în stilul conacelor de altădată

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe