LifeStyle

Le Couturier – reinterpretarea conceptului de croitorie urbană

Începând cu luna iulie, toţi nostalgicii perioadei interbelice pot regăsi pe Calea Floreasca nr. 49 A un spaţiu unic, desprins parcă din perioada Micului Paris, în care eşti cuprins de farmecul croitoriilor de odinioară.

Le Couturier reuşeşte să ofere astfel o nouă viziune şi interpretare asupra conceptului de croitorie. Este un spaţiu privilegiat, în care te aşteaptă  Le Couturier – o prezenţă proeminentă în viaţa fiecărei familii care se respectă din capitală, în perioada când mersul la croitorie presupunea un întreg ceremonial. Îmbinarea unică a timpului şi spaţiului pierdute de-a lungul anilor cu influenţele moderne ale fashion boutique-urilor contemporane transformă Le Couturier în cea mai cochetă croitorie urbană căreia îi poţi trece pragul în Bucureşti. Un spaţiu elegant în care îţi întâlneşti prietenii, descoperi ultimele tendinţe din fashion şi unde poţi savura în intimul salon de aşteptare un pahar de şampanie, în timp ce hainele îţi sunt modificate pe loc.

 Le Couturier este noul concept din Bucureşti care aduce în prim-plan relaţia de încredere şi apropiere dintre croitor şi client, deoarece aici găseşti croitori profesionişti care îţi creează ţinute complete, după modelele solicitate, sau inspirate din catalogul de sezon al Le Couturier, dar unde totodată sunt oferite şi servicii de ajustare, modificare şi personalizare.

Echipa Le Couturier este specializată pe vestimentaţie şi ţinute la comanda pentru bărbaţi şi femei: rochii, pantaloni, veste, cape etc. În plus, se realizează o serie de articole de home design, de la şervete, la lenjerii, cuverturi, draperii şi perdele, uniforme şi servicii de croitorie pentru cei mai mici membri ai familiei. Daca îţi doreşti materiale de calitate, creaţii tailor-made, consiliere vestimentară adecvată propriului stil de viaţă, atenţie la detalii, dar şi un spatiu elegant si primitor, Le Couturier este varianta pe care ai aşteptat-o dintotdeauna. Domnii şi doamnele care aleg noua croitorie urbană au la dispoziţie pantofi, sandale şi stiletto de la Verogia pentru accesorizarea ţinutelor alese.

Consiliere competentă, servicii premium, atenţia pe care o aştepţi, un raport corect calitate – preţ, toate oferite în cel mai scurt timp într-un spaţiu cochet şi elegant, acestea sunt liniile politicii Le Couturier.

Evadează într-un spaţiu de-un farmec interbelic de-a dreptul cuceritor, chiar de pe Calea Floreasca, iar Le Couturier va avea grijă ca toate ţinutele tale să fie impecabile, garantându-ţi astfel succesul fiecărei apariţii.

Related posts

Marele Gatsby revine la Revelionul Intercontinental

Adina Meyers

Protecție și igienă în școli și grădinițe

Adina Meyers

HUMANIC: Incaltaminte eleganta fara toc

Adina Meyers