LifeStyle

Cum se întreține o barbă perfectă de 3 zile

Indiferent de mărime sau formă, barba este incontestabil cel mai cool accesoriu al bărbatului contemporan. Conform preferințelor exprimate de majoritatea femeilor, barba de 3 zile are un statut aparte, datorită aspectului masculin, nici prea sauvage, nici excesiv de îngrijit, ci exact cum trebuie, adică pe placul doamnelor.

Barba perfectă măsoară între 3 și 4 mm și se obține în trei zile de la ultima sesiune de bărbierit. Pentru a o menține, însă, e nevoie de îngrijire. Aparatul de tuns barba AirForce Precision de la Rowenta, cu lame cu înveliș de titan și turbină de mare viteză, asigură o tunsoare extrem de precisă și aspiră firele taiate în același timp. Astfel, domnii vor avea barba perfectă de 3 zile, evitând iritațiile și fără grija curăţării părului tuns.

AirForce Precision oferă 20 de setări pentru o gamă variată de stiluri, iar sistemul Soft Contour asigură precizie ridicată pe zonele delicate ale feței. Aparatul are o autonomie de până la 45 de minute, cu trei indicatori de semnalizare, la 15, 30 și respectiv 45 minute.

Cum se întreține o barbă perfectă de 3 zile? Iată ce spun specialiștii Rowenta: secretul stă în regularitate. La fiecare două zile, evalueză situația în fața oglinzii. Cu pieptenele și aparatul de tuns, cercetează calm,  stilizează ușor și taie fin.

Această îngrijire regulată face toată diferența. Pentru un plus de confort, ai grijă de pielea ta, aplicând zilnic o cremă hidratantă.

Related posts

Concert de zile mari: AMEDEO MINGHI și GABRIEL COTABIȚĂ, la Sala Palatului, pe 4 aprilie 2017

Adina Meyers

Gymboland, tărâmul magic al copilăriei fără de sfârşit

Adina Meyers

Casa Alba recunoaste angajamentul Daikin pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera

Adina Meyers