Situat in complexul rezidential Ibiza din Pipera, apartamentul din imagini a fost complet dotat si decorat de specialistii de la Galeriile Noblesse. Echipa de designeri a Studioului Insign a gandit conceptul de amenajare, concept pus in practica cu ajutorul mobilierului si decoratiunilor furnizate de firma.

Ideal pentru o familie cu copii (datorita suprafetei, dar si compartimentarii), apartamentul a fost amenajat astfel incat sa asigure maximum de confort si sa serveasca cat mai bine nevoilor destinatarilor. Echipa de designeri de la Studio Insign s-a gandit la fiecare detaliu, exploatand si valorificand spatiul disponibil. In dormitoare, unde s-a pus un accent suplimentar pe latura practica, au optat pentru corpuri de mobilier multifunctionale.

Fiecare piesa dispune de extra-compartimente de depozitare, foarte importante pentru o familie. Camerele juniorilor sunt un exemplu in acest sens. Chiar daca fiecare micut beneficiaza de un spatiu propriu, suprafata camerelor a fost exploatata in asa fel incat copiii sa isi poata desfasura aici toate activitatile, in zone dedicate, si totodata sa aiba libertate de miscare. In incaperea cea mai mica, designerii de la Insign au recurs la o varianta de mobilier inteligenta, ce permite dezvoltarea pe verticala a amenajarii: zona de birou este amplasata pe o platforma sub care se ascunde patul.

Cele doua camere destinate copiilor au aceeasi gama cromatica, bazata pe un contrast vesel de tonuri de albastru si portocaliu.

Dormitorul matrimonial are un decor modern si aerisit. Fundalul bazat pe tonuri naturale a „imbratisat” culorile vibrante ale accesoriilor decorative. Comoda de aici poate fi extinsa, obtinandu-se extra-spatiu pentru zona de toaleta.

Tot mobilierul, precum si accesoriile sunt de la Galeriile Noblesse. Apartamentul a fost amenajat „la cheie” de ei si de echipa propriului birou de design. Au gandit un decor contemporan, potrivit unei familii tinere si moderne, insa au avut grija sa presare si accente menite sa-i ofere personalitate. Notele retro se regasesc in special in zona de zi. Livingul si diningul au un look unitar, iar jocul de forme si texturi este intregit de trioul vibrant de rosu, alb si negru. Imprimeurile, liniile retro si suprafetele lucioase se imbina armonios intr-un ambient stylish, marca Galeriile Noblesse.

 

Related posts

Cum să agățați corect imagini pe pereții dumneavoastră. Cele mai interesante piese de colecție care îți pot lua ochii

Adina Meyers

3 stiluri de canapele extensibile care transformă orice living

Adina Meyers

Mobilierul scandinav – simplitate, confort și naturalețe

Adina Meyers