LifeStyle

Cum sa gasesti salteaua potrivita pentru somnul tau

Pentru cei ce nu stiu, exista un site specializat in comercializarea de saltele, ce are un portofoliu cu peste 15.000 de clienti si livreaza produse in peste 5.500 de locuri din Romania.

Care e secretul? Majoritatea produselor folosesc materiale de calitate la cele mai inalte standarde. Cele mai cautate modele de saltele pe site-ul Expert-Saltele.ro sunt cele care sunt dotate cu un material de inalta densitate, elastic, numit spuma cu memorie, pentru ca acest material este capabil sa se distribuie proportional dupa greutatea fiecarei persoane, inlaturand punctele de presiune.

In plus, pe site gasiti si modele de saltele dotate cu gel racoritor pentru sezonul cald sau gel aromatizat pentru cei ce vor un somn parfumat cu extract de aloe vera.

Textilele folosite asigura un nivel inalt de ventilatie, furnizand o senzatie placuta de prospetime: fibra speciala hipoalergenica tratata impotriva acarienilor, asigura un echilibru termic pentru corp.

Pentru clientii mai pretentiosi exista pe site-ul Expert-Saltele.ro si tehnologia inovatoare Dual Core, care combina versatilitatea a doua saltele intr-una singura. O parte mai moale sau o parte mai tare, iar in cazul saltelelor duble exista si modele dublu nucleu. Jumatate de saltea mai moale si cealalta mai dura dupa preferintele clientilor.

Importanta unei saltele de calitate pentru un somn bun este sustinuta si de specialistii in kinetoterapie si psihologie. Exista numeroase studii care demonstreaza ca persoanele care au un somn dificil sunt mai predispuse la stres si la alte boli pentru ca somnul regleaza mai multe procese metabolice.

„Somnul este esential pentru sanatatea noastra mintala. Un somn odihnitor fara sincope, de minim 7 ore pe zi, ofera multiple beneficii: creste eficienta memoriei, stimuleaza creativitatea, creste capacitatea de atentie si concentrare, creste performanta fizica, lungeste durata vietii. S-a demonstrat ca o persoana cu un somn echilibrat are cu peste 80% mai putine sanse sa intre in depresie sau sa se imbolnaveasca de stres”, povesteste Ion Cindru Popa, specialist kinetoterapeut.

Related posts

„Reteta preferata”: oua rosii, traditionale

Adina Meyers

S-a deschis Gloria Jean’s Coffees Old Town

Adina Meyers

Ai grijă de sănătate cu tensiometrele și nebulizatoarele Omron

Adina Meyers