LifeStyle

LaDORNA, cel mai nou partener 5 to go

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România și totodată unul dintre cele mai puternice brand-uri românești din zona business-urilor HoReCa și nu numai, anunță un nou parteneriat cu brandul de lactate LaDORNA.

Începând cu această lună, laptele folosit în cele 65 de cafenele to go din București și din țară, va fi furnizat de către LaDORNA, unul dintre cele mai cunoscute branduri de lactate produse în România. Filosofia din spatele brand-ului 5 to go este de a folosi și promova pe cât posibil producători, distribuitori și antreprenori locali pentru a ajuta creșterea industriei românești și de a oferi clienților un produs 100% românesc.

După o introspecție atentă asupra pieței producătorilor locali de lactate, am decis să colaborăm cu LaDORNA, un brand românesc, la fel ca și 5 to go, care îndeplinește un lung șir de criterii pe care noi doream să le bifăm pentru a reuși să oferim produse de o calitate superioară. Pentru o băutură precum caffe latte sau cappuccino, calitatea laptelui este esențială, atât pentru procesul de preparare cât și ca element dominant în structura costului de producție, iar în LaDORNA am găsit un partener solid, împreună cu care am construit mix-ul perfect între produs, preț și calitate.” Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

În prezent, în cele 65 de locații, produsele pe bază de lapte și cafea sunt cele mai vândute,

drept pentru care 5 to go si LaDORNA au de acum înainte misiunea de a se ridica la standardele clienților, clienți ce devin de la un trimestru la altul mai numeroși. Cel mai recent raport intern reliefând un număr de aproximativ 220 000 de clienți/lună, iar aproximativ 80% dintre băuturile pe bază de cafea vândute fiind băuturi în a căror compoziție intră laptele, cald sau rece.

Parteneriatul cu LaDORNA este unul strategic, gândit pentru o perioadă medie și lungă de timp, 5 to go preconizând o dublare a numărului de locații în următoarele 24 de luni. Până la sfărșitul anului curent, lanțul de cafenele va consemna 70 de unități, urmând ca până la finalul anului 2018, numărul cafenelelor 5 to go să se apropie de 100.

Related posts

Classic blue, culoarea anului 2020, în designul interior: idei – FOTO

Adina Meyers

Daikin garantează cele mai ridicate standarde ale calității în proiectele comerciale prin programul Commercial Solution Expert

Adina Meyers

Creatii noi pentru garderoba de toamna de la Moenra

Adina Meyers